Boka möte

Enklare, snabbare och billigare frakthantering med Consignor

Boka möte

Integrera Consignor med Visma Business eller Visma.net

Direktkonsult hjälper dig att integrera Consignor med Visma Business eller Visma.net. Du får en enklare, snabbare och billigare frakthantering genom möjligheten att boka och printa alla dina försändelser i ett och samma system. Integrationen ger dig tillgång till över 300 olika transportörer och deras leveransalternativ.

Consignor skriver ut godkända och kvalitetssäkrade etiketter på samma skrivare och bokar försändelserna elektroniskt på det sätt som varje transportör kräver. Alla transportörer arbetar med olika standarder men i Consignor får du på ett enkelt sätt tillgång till en varierande och komplex värld av transporttjänster. Dessutom får du genom Consignor marknadens bästa verktyg för kundservice, fraktberäkning, SMS- och e-postavisering och mycket mer.

Packa och skicka

Förenklad frakthantering i alla led med Consignor

Consignor – System för enklare frakthantering

Consignor hjälper verksamheter med att optimera sina sändningsprocesser så att det blir enklare, mindre tidskrävande och billigare att skicka beställningar till kunder. Programvaran Consignor innehåller världens största transportörsbibliotek, så företag kan välja exakt de transportörer som motsvarar deras fraktbehov.

Utöver världens största transportörsbibliotek, ger en integration i Consignor även automatisk utskrift av fraktlabels, automatisk EDI-överföring, fraktprisberäkning, skanning, track & trace, olika leveransalternativ, enkel hantering av returpaket och farligt gods, paketförsäkring, analysverktyg, rapportering samt överblick över era försändelser. På så sätt sparar ni både tid och pengar på att skicka paket, och kan vara försäkrade om att ni alltid väljer bästa möjliga leveranssätt för era försändelser. Se alla de möjligheter som Consignor bjuder på här.

Fördelaktigt för dina kunder och transportörer

Med Consignor kan ni erbjuda era kunder leveransalternativ som exakt motsvarar deras behov. Vilket även bidrar till att öka er försäljning, samt kundnöjdhet och kundlojalitet. Consignor tillhandahåller även en transparent leveranskedja för mottagaren genom tillgång till track & trace, vilket bidrar till en bättre kundupplevelse.

Consignor på väg

Consignor har världens största transportörsbibliotek – en oöverträffad valfrihet för dig som kund.

På transportsidan är de transportörer som ni väljer att använda er av glada över att automatiskt kunna ta emot strukturerad sändningsinformation och standardiserade fraktlabels från er, allt enligt deras specifikationer och format. Därmed kan de planera sin arbetsdag på ett mer effektivt sätt, och både ni och transportören minimerar fel vid avhämtning och leverans.

Världens största utbud

Programvaruplattformen Consignor hanterar över 100 miljoner sändningar per år för sina mer än 10 000 kunder – som är allt ifrån små nystartade onlinebutiker till omfattande verksamheter som bedriver tredjepartslogistik.

Vill du veta mer om Consignor kan du läsa på vidare på deras hemsida, alternativt kontakta Carl-Henrik Hällöf, Country Manager Consignor AB på tel. 0707-76 10 65 eller carl.hallof@consignor.com

 


Några exempel på Consignor-case

Se fler case

Aktuellt