Direktkonsult nu i Halmstad – konsulter affärssystem

Affärssystem, Om Direktkonsult

Direktkonsult öppnar kontor i Halmstad

2020 har börjat och vi på Direktkonsult expanderar med ett nytt kontor i Halmstad. Nu finns det möjlighet för företag i Halmstad och Halland att få hjälp av duktiga konsulter inom Vismas affärssystem. Behöver ditt företag support och stöd i Visma.net eller Visma Business så kan ni höra er till vår ansvariga konsult, Niklas Svensson.

Genom att etablera oss i Halland hoppas vi nå fler kunder med våra lösningar och support. Ni finner oss på WeSpace, Linjegatan 3D.

 

ÅRETS MEST NÖJDA KUNDER

Vi erbjuder Vismas affärssystem

Direktkonsult har, som en av Vismas äldsta partners, lång erfarenhet av affärssystem. Våra kompetenta konsulter arbetar med företag i många branscher och med vår djupa kompetens kan vi hjälpa kunderna att effektivisera och  öka lönsamheten.

Visma.net – komplett affärssystem i molnet

Få allt i en lösning, aktivera och betala bara för det ni använder. Med Visma.net får ni ett kraftfullt verksamhetsstöd som ständigt utvecklas och är lätt att anpassa efter era skiftande behov. Passar även större företag som vill ha en komplett logistiklösning i molnet. Automatiserar alla steg i distributionskedjan och ger lagerstatus i realtid. Även möjlighet till flerlagerhantering och beställningsförslag säsong.

Läs mer >>>

Visma Business – avancerat för lager, logistik och webbshop

Omfattande system med bredd och djup specifikt utvecklat för verksamheter som behöver ett flexibelt affärssystem för hantering av ekonomi, lager och logistik, kassasystem samt beslutsstöd i en och samma lösning. Visma Business erbjuder en svårslagen flexibilitet där du kan välja det arbetssätt som säkrar företagets konkurrenskraft. Oavsett vilken bransch du verkar i kan lösningen integreras med företagets ekosystem och anpassas efter era processer.

Läs mer >>>

Support och utbildning

Direktkonsult erbjuder företag som kör Visma Business och Visma.net support av våra utbildade konsulter. Hos Direktkonsult garanterar vi snabb hjälp i vår supportportal och via telefon. Vi erbjuder även utbildningar inom affärssystemen Visma Business och Visma.net. Behöver ditt företag lyfta kompentensen så kontakta oss.

Läs mer >>>

 

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om Visma.net  eller Visma Business och våra möjligheter att erbjuda utbildningar och tjänster.  Tveka inte att kontakta oss.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

 

Dela nyheten