Affärssystem och branschlösningar för grossister, handel och distribution

Affärssystem för grossister, partihandel och distribution. När du behöver ha kontroll över inköpsbehov och vill automatisera inköpsförslag utifrån lagernivåer.

Handel med stora volymer av varor, det är vår definition av en grossist. Du arbetar mycket medvetet med priser, avtal och täckningsbidrag på dina varor. Mesta möjliga förtjänst och så bra omsättning på lager som möjligt.

  • Behöver du säkrare och effektivare lagerflöden?
  • Känner du att det saknas funktioner för att styra priser efter dina förhandlade avtal med kunder?
  • Är det krångligt att ta emot ordrar och göra affärer?

Snabba flöden är nyckeln för grossisterna

fredrikAtt arbeta med grossistbolag skiljer sig inte, flödesmässigt, mycket beroende på branscher.

Dagligen hjälper jag företag inom livsmedel, städ- och förbrukningsprodukter eller bildelar. Principerna är likadana, se till att få snabba och trygga flöden genom verksamheten.

Från att kunden lägger en beställning, hur inköpet görs, till hur varorna ska levereras så handlar det om tid, säkerhet och spårbarhet.

Fredrik Lindblad, affärsutvecklare och expert på flöden inom grossistbranschen. Kontakta Fredrik via LinkedIn.

 

Direktkonsult har många års erfarenhet

Välj Direktkonsult, du som grossist får en kompetent parter med lösningar för din verksamhet. Vi har många års erfarenhet och kan finna lösningar som effektiviserar er och höjer er lönsamhet och kundnöjdhet.

  • Vi kan effektivisera era lagerflöden genom lösningar för inleverans, plock och utleveranser. Ett exempel är vår produkt Mobil Lager där du med hjälp av handdator eller industri-PC arbetar med både plock och inventering.
  • Vismas prisfunktioner öppnar stora möjligheter för dig att arbeta med avtalspriser, gruppera kunder, köra tidsbestämda kampanjer och mycket mer.
  • Koppla på en webb-butik som är integrerad med affärssystemet. Vi har exempelvis skapat en beställningsportal för restauranger och butiker som ska köpa från sin grossist. Med en enkel inloggning ser de sina produkter med sina egna kundspecifika priser och kampanjer. Kan det bli enklare?

Direktkonsulter hjälper er att välja rätt produkt och tjänst

Direktkonsult har erfarenhet inom processutveckling och konsulter som arbetar med att effektivisera sina kunders verksamhetsprocesser. Vi hjälper dig att välja rätt produkt och tjänst som underlättar arbetet för ett grossistföretag. Se nedan exempel på lämpliga produkter och tjänster:

Tipslänkar från Direktkonsult


Några exempel på Grossister-kunder

Se fler kunder