Affärssystem för tjänsteföretag

Affärssystem för tjänsteföretag borde stödja kundservice, kundsegmentering och skapa möjligheter till smidig rapportering.

Ett företag som tillhandahåller tjänster för sina kunder, som en taxiresa, kurser, tv-abonnemang eller städtjänster, är vår definition av ett tjänsteföretag.

  • Har du inte ett bra system för din kundservice att arbeta med?
  • Har din marknadsavdelning problem att segmentera era kunder och skapa rätt kampanjer?
  • Är det tidskrävande för dig att hantera ROT- eller RUT-rapportering?

Direktkonsult har många års erfarenhet

per-erikDirektkonsult har under många år arbetat med kunder som till exempel Taxi Göteborg och utvecklat lösningar för effektivare försäljningar och bättre information.

Vi skapar ett gränssnitt för er kundservice med relevant kundinformation och funktioner, antingen direkt i Visma Business eller på webben.

 

Tillsammans kommer vi fram till vad som är viktigt för era kunder och er service. Det gäller att göra rätt från början, vi kan hjälpa er!

Per-Erik Sundh, Direktkonsult grundare, senior affärssystemkonsult. Kontakta Per- Erik på LinkedIn.

Direktkonsult hjälper er att välja rätt produkt och tjänst

Direktkonsult har erfarenhet inom processutveckling och konsulter som arbetar med att effektivisera sina kunders verksamhetsprocesser. Vi hjälper dig välja rätt produkt och tjänst som underlättar arbetet för ett tjänsteföretag. Se nedan exempel på lämpliga produkter och tjänster:

Exempel på produkter och tjänster för tjänstebranschen:

Tipslänkar från Direktkonsult


Några exempel på Tjänsteföretag-kunder

Se fler kunder