Affärssystem för upplevelsebranschen: hotell, destination och nöje

Smidiga bokningar och kontroll över kunders köpvanor är några av de behov som upplevelsebranschen kräver av ett bra affärssystem.

Processer där kundupplevelsen är i fokus, det är vår definition av nöjes- och upplevelsebransch. Vi levererar affärssystem och lösningar till reseföretag där smidiga bokningar är starten av kundens resa och upplevelse.

  • Söker du bra lösningar för bokningar integrerade med ditt affärssystem?
  • Har du många leverantörsfakturor?
  • Har du översikt och statistik över dina kunders köpvanor?

Direktkonsult har många års erfarenhet

Projektlmetodik Eva Sjöstrand projektledare DirektkonsultMed oss på Direktkonsult som partner får du expertis som hjälper dig förbättra bokningsflöden, effektivisera faktureringsrutinerna och förbättra processer kring leverantörsfakturor.

 

Vi har lång erfarenhet av integrationsprojekt och kan finna bästa lösningarna för er.

 

Jag har under åren hjälpt många företag att gå över till elektronisk fakturahantering och lämna pappersfakturorna och hjälpt med att ta fram rätt rapporter och styrningsverktyg.

Till exempel med Visma Reporting.

Eva Sjöstrand, erfaren projektledare på Direktkonsult, kontakta Eva på LinkedIn.

Direktkonsulter hjälper er att välja rätt produkt och tjänst

Direktkonsult har erfarenhet inom processutveckling och konsulter som arbetar med att effektivisera sina kunders verksamhetsprocesser. Vi hjälper dig välja rätt produkt och tjänst som underlättar arbetet. Se nedan exempel på lämpliga produkter och tjänster för nöjes- och upplevelseindustrin:


Några exempel på Upplevelsebransch-kunder

Se fler kunder