Vismakonsult_jonas

Jonas – ny affärssystemkonsult Visma Business

Affärssystem, Om Direktkonsult, Support, Visma Business

Möt Direktkonsults senaste tillskott till teamet. Jonas Devhagen är en erfaren affärssystemkonsult och utbildare som nu tagit steget in i Direktkonsult med fokus på Visma Business. Jonas tror på öppenhet och att dela med sig av kunskap, ett exempel är vår nya Tips & Trix sida där han skapat filmer som guidar användare i Vismas affärssystem.

Affärssystemkonsult Visma Business

När började du arbeta på Direktkonsult och vad gjorde du före?

Jag började arbeta på Direktkonsult hösten 2019. Innan dess har jag haft en rad olika jobb med en röd tråd genom ekonomi och marknadsföring. Jag kommer senast ifrån ett arbete som verksamhetskonsult i ett annat affärssystem där jag arbetade i hela systemet men var ansvarig för e-handelslösningar och arbetsgivarens kursverksamhet.

Vilket kontor sitter du på?

Min arbetsplats är Göteborg och i dagens digitala samhälle sitter jag mycket inne på kontoret men finns tillgänglig i hela Sverige ifall våra kunder vill ha en mer traditionell relation.

Vilken roll har du på Direktkonsult och vad innebär den rollen?

På Direktkonsult är min titel affärssystemkonsult även om vi konsulter snarare agerar verksamhetskonsulter. Visma Business, som är systemet jag arbetar med, är oftast navet i ett företags verksamhet vilket innebär att när en kund vill ta klivet in på okända marker, kan vår samlade erfarenhet på Direktkonsult hjälpa dem på traven även utanför affärssystemet. Utöver min roll som affärssystemkonsult är jag också ansvarig för vår support sedan årsskiftet. Extra roligt är det att få axla den rollen då vi nyligen fick pris som Vismas mest nöjda kunder 2019.

Hur ser en arbetsdag/arbetsvecka ut för dig?

En dag på Direktkonsult är sällan den andra dagen lik. Det fina med den digitala världen är att man kan varva löpande projekt med mer akuta supportärenden under en och samma dag. Det är också det som är roligt med arbetsdagen, att den aldrig blir monoton. När man går hem på kvällen är man minst ett par erfarenheter rikare.

Vad är det bästa med din tjänst på Direktkonsult?

Friheten att utvecklas både privat och med konsulthatten på. Jag får lära mig nya saker varje dag. Jag får hjälpa företag att både utveckla sin personal och sin verksamhet. Jag får hjälp av kollegor när jag behöver det och får hjälpa till att sprida den kunskapen jag själv samlat på mig under åren som kontorsnisse.

Vilka styrkor har företaget?

För kunden är det den samlade erfarenheten sedan över 30 år tillbaka. Att vi kan ta oss an de flesta projekt som läggs på våra bord. För oss anställda är det teamkänslan. Att det är kul att gå till jobb. Det tror jag de flesta av mina kollegor håller med mig om. För mig personligen är det bästa med Direktkonsult att det är en enkel arbetsplats att ta till sig. Alla idéer man sprutar ur sig är välkomna och man får ständigt möjlighet att växa som person och som anställd.

 

Kontakta oss

Behöver du rådgivning för ditt företag? Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet – kanske förbätta dina analyser av nyckeltal? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
031-939 748
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

Dela nyheten