Cedervall arkitekter molnbaserade Visma.net

Direktkonsult flyttar Cedervall Arkitekter till molnet med Visma.net

Kundintervjuer

Molnbaserade system effektiviserar processer

Direktkonsult levererar nu Visma.net till Cedervall Arkitekter, samt en integration till Milltime som är företagets tidrapporteringssystem. Därmed kommer alla deras system att vara molnbaserade, vilket var viktigt för företaget. Att öka tillgängligheten och effektivisera administrativa processer stärker deras konkurrenskraft, samtidigt som det blir roligare arbetsdagar med bra system.

Cedervall Arkitekter är en av Sveriges ledande arkitektbyråer och många har besökt något av alla projekt som designats av deras arkitekter. Cedervall arkitekter har större bredd och djupare kompetens än någon konkurrent, samtidigt som de behåller det lilla kontorets informella struktur och direkta kommunikationsvägar för att rationalisera produktionen och kunna erbjuda marknadsledande priseffektivitet.

Vi hälsar Cedervall välkomna som kund och hoppas på ett långvarigt samarbete!

Visma.net för tjänsteföretag

Vad kan ett bolag få av ett modernt affärssystem med integrationer.

      Visma.net för tjänsteföretag

      Vad bolagsägare kan utnyttja ett modernt affärsystem till.

Integrera och automatisera

Har ditt företag liknande processer, med tidrapportering och projekthantering? Vill du öka effektiviteten och flexibiliteten i era verksamhetsprocesser? Är du intresserad av ett ekonomisystem som effektiviserar ekonomiavdelningen genom automatiserade arbetsprocesser och schemaläggning av återkommande uppgifter? Då är Visma.net lösningen för dig!

Visma.net är ett webbaserat affärssystem från början byggt för molnet. Komplett med ekonomi, lager och logistik samt hantering av reseräkningar och utlägg. Den breda och djupa funktionaliteten gör att Visma.net passar medelstora till större företag med mer komplex redovisning.

Vi har lång erfarenhet av att driva och genomföra mindre och större IT- projekt med hjälp av fyrmodellen vilket uppmärksammades av Dagens Industri och Visma.

Lyckade IT projekt fyrmodellen

För mer information, hör av er till oss så berättar vi mer.

 

Dela nyheten