Direktkonsult växer i Stockholm

Direktkonsult växer i Stockholm, en positiv utveckling på marknaden

Affärssystem, Om Direktkonsult

Full fart hos våra kunder

Sedan vi nyetablerade ett kontor i Stockholm har vi haft en positiv utveckling på marknaden. Det har varit en rivstart helt enkelt och trenden fortsätter. Under året har vi anställt Jesper Grossman som konsult och stärkt försäljningssidan med Björn Särnblom. Dessutom förstärker vi resurserna med konsulter från Göteborgskontoret som arbetar i Stockholm under perioder.

– Första året har varit över all förväntan och det är kul att så många hör av sig och vill ha vår hjälp med både befintliga system och nya lösningar, säger Krister Selenius som ansvarar för Direktkonsult i Stockholm. Det har varit allt från stora uppgraderingar av Visma Business till nya spännande implementationer av våra egna lösningar såsom SÄLJA och Mobil Lager. Under året har vi även arbetat med våra lösningar i livsmedelsindustrin vad gäller försäljning, spårbarhet och etikettmärkning.

Nu startar en ny kampanj för vår lösning SKAPA, effektivisering av tillverknings- och projektflöden. En spännande lösning för tillverkande företag där vi erbjuder system för effektivisering i orderflödet samt fullständig uppföljning av projekten, i realtid. Smarta lösningar för bättre affärer helt enkelt.

– Vi har flyttat in i nya, fräscha, kontor i Solna där vi trivs väldigt bra och med ytor som ger oss förhoppningar att kunna växa med fler resurser i framtiden för att förstärka teamet, berättar Krister.

Nytt kontor i Solna för Direktkonsult i Stockholm

 

Dela nyheten