Markus

Avtal med Leaseright – integrationer system är ett stort behov för företag

Effektivisering, Integrationer, Om Direktkonsult

Leaseright ny kund med behov av integrationer

Direktkonsult har slutit ett avtal med Leaseright där vi ska leverera integrationslösningar mellan deras system och olika Vismasystem. Leaseright stöttar organisationer inom offentlig och privat sektor med att uppnå direkta och indirekta besparingar kring i huvudsak objektfinansiering, upphandling och asset management.

Leaseright kartlägger, analyserar och drar upp riktlinjer för objektfinansierings- och inköpsbeteenden inom stora organisationer. I tjänsterna ingår full kontroll på samtliga leasingavtal och dess betalningar, samt tillhandahållande av kompletta underlag för årsnötter och redovisning för området. Ny-upphandlingar av leasing samt stöd vid upphandling av objektramar ingår också i tjänsterna.

Vi ser fram emot detta första projekt tillsammans och både vi och Leaseright hoppas detta är en start på ett långvarigt samarbete.

Läs mer om Leaseright och deras tjänster här>>>

integrationer_system

Systemintegrationer växer.

Fler och fler kunder efterfrågar lösningar där vi på Direktkonsult utvecklar integrationer mellan system. Vi arbetar till exempel mycket med lösningar för att importera ordrar, fakturera mellan interna bolag eller skicka inköpsordrar via xml.

Vi på Direktkonsult har många års erfarenhet och duktiga integrationskonsulter som hjälper företag att skapa effektiva integrerade system, kontakta oss för mer information.

Läs ett blogginlägg som handlar om tips för att lyckas med en systemintegration.>>>

Dela nyheten