IT-projekt

Slipp dyra uppgraderingar med det moderna affärssystem Visma.net

Affärssystem, Effektivisering, visma.net

Affärssystem utan dyra uppgraderingar

Letar du efter ett affärssystem utan dyra uppdateringar? Det moderna affärssystemet Visma.net ser till att dina användare som betalar för tjänsterna alltid är uppdaterade med senaste versionen av systemet. Du behöver inte budgetera för uppgraderingar av affärssystemet, de ingår i din månadskostnad.

Vad har hänt i systemet under senaste tiden? Här är några exempel.

  • Du kan nu visa fakturabilden på en leverantörsfaktura direkt i registreringsfönstret.leverantörsfaktura uppgradering
  • Matcha en betalning mot flera fakturor, så länge fakturareferenser finns angivna.
  • Förbättringar i kalkyleringsfunktionerna av försäljningspriser, nu kan du kalkylera priser baserat på återanskaffningsvärde. Återanskaffningsvärdet är det pris företagets skulle få betala om lagervarorna skulle köpas in på bokslutsdagen. Till leverantörens pris ska läggas eventuella fraktkostnader, tullavgifter och liknande för att få varorna på plats i företagets lager.
  • Förbättringar i Autoinvoice sändningsfunktioner. Till exempel kan du nu ställa in att en bilaga läggs till automatiskt när fakturan skickas.
  • Betalningar till kunder kan köras via Autopay.
  • ROT/RUT uppdaterat enligt nya regler.
  • Validering av momsregistreringsnummer eller organisationsnummer för att undvika dubbletter i systemet.

Och mycket mer därtill!

Affärssystem med enkelt projektredovisningsmodul

Det är massor på gång i systemet. Stora nyheter framöver är till exempel Project Accounting som är en projektredovisningsmodul, ska bli väldigt spännande att ta del av vidare förbättringar. Som sagt, med Visma.net är du alltid i senaste versionen.

En viktig nyhet är att Visma.net har utökat sitt API, som är integrationskopplingar till systemet. Nu finns det ännu bättre stöd för att integrera Visma.net med omkringliggande verksamhetssystem. Exempelvis ett projektsystem, kassor eller ett CRM-stöd. Den typen av projekt ökar för oss som partner och vår utvecklingsavdelning arbetar dagligen med systemintegrationer.

Lyckade IT projekt fyrmodellen

Tveka inte att ställa frågor till oss! Vi har lång erfarenhet av att driva och genomföra mindre och större IT- projekt med hjälp av fyrmodellen vilket uppmärksammades av Dagens Industri och Visma.

Affärssystem som håller dig uppdaterad

När det sker uppgraderingar i Visma.net så får du som användare direkt nyheter i ditt system. Supportpanelen visar vad som skett i den senaste uppdateringen som gjorts.

I hjälpen finner du även svar på många av de vanligaste frågorna i systemets FAQ. Om du har fler frågor,  kontaktar du oss som partner så får ni djupare hjälp.

Nyheter uppgraderingarInformation uppgraderingar Visma.net

Dela nyheten