Tre tips affarssystem molnet

Årets kundevent! Vi bjuder våra Vismakunder på en inspirationseftermiddag

Affärssystem, Effektivisering, Om Direktkonsult

Kunddag på Direktkonsult!

Vi på Direktkonsult bjuder in våra kunder till en eftermiddag i digitaliseringens tecken.

Välkommen till en eftermiddag/kväll med chans till färska kunskaper, härlig inspiration och kul samvaro med fler Visma-användare och många av oss på Direktkonsult.

NÄR: Torsdag 18 maj 2017 kl. 13.30 – 17.00, med fortsättning en stund till  för de som önskar.

VAR: Smedjan i Krokslätts Fabriker, Mölndal

Vid 17-tiden dukar vi fram lite mat och dryck och hoppas att ni har lust att hänga med oss en stund in på kvällen också.

Vi erbjuder er fantastiska föreläsare, erfarenhetsutbyte med andra Visma-användare och möjlighet att se fler produkter och tjänster från Visma och Direktkonsult.

Vilka föreläser?

Carola Lissel, VD på Visma Software

Carola berättar för oss om Vismas syn på framtiden i vår allt mer digitaliserade vardag. Hur kommer produkter och tjänster att påverkas – och i sin tur påverka oss och vårt arbete.

 

 

Agnes Hammarstrand, advokat och delägare på advokatfirman Delphi

Snart är den här – den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som ska ersätta personuppgiftslagen PUL. De nya reglerna innebär ett stort antal nyheter som alla företag behöver ha koll på. Agnes, advokat och delägare på Delphi, är en av landets främsta experter inom IT-juridik. Hon ger oss en introduktion till de nya reglerna och vad ni behöver göra.

 

Rebecca Netzler & Klara Wester, seglare

Utsedda till årets unga seglare, och med siktet inställt på OS i Tokyo 2020, berättar berättar Rebecca och Klara om teamets betydelse för att möta nya utmaningar och anpassa sig efter helt nya förutsättningar på några minuter. Kunskap som är väl så viktiga och användbara i vardagen.

 

 

Ni är varmt välkomna att anmäla er här >>> eller ring till oss!

Dela nyheten