visma-business-traineer-direktkonsult

Traineebloggen vecka 38: Visma Business och fakturaflöden med DCE

Om Direktkonsult

Utbildning i Visma Business  DCE

Traineeprogrammet innebär en blandning av produktutbildningar hos Visma Software och praktiskt arbete i Direktkonsults olika kundprojekt och i veckan var det dags för utbildning i Visma Business DCE

Visma_1400x300

Kurs i Stockholm

Hej vackra Stockholm och Visma Business kontor! Denna gång fick vi en inblick i ett av Vismas kringsystem, Document Center Enterprise (DCE). Det var intressant att se hur fakturor kan hanteras elektroniskt i DCE och hur kopplingen mot Visma Business fungerar på ett smidigt sätt. Vi alla tre tyckte det var en rolig kurs men att det emellanåt blev väldigt mycket information att ta till sig. Trots att huvudet blev överbelastat då och då, så lyckades föreläsaren få oss att förstå systemet. Nu återstår det mycket träning i både Visma Business och DCE för att få full kontroll.

Skarpa Visma Business projekt

Under veckan har vi även fortsatt arbeta med de Visma Business projekt som vi är involverade i. Vi har fått en del uppgifter i de olika projekten som vi har ansvar för, vilket känns roligt. Det känns bra att kunna få bidra till projekten och se hur de löpande går vidare till nästa steg.

Certifierade Visma Business konsulter

I början av veckan gjorde vi det prov som var avslutning på förra veckan kurs i Stockholm, så numera är vi certifierade Visma Business konsulter!

traineebloggen-direktkonsult-veckan-38
“Av det förflutna kan var och en lära. I dag gäller det att lära av framtiden”, säger Hermann Kahn om framtid och vi håller med! Trevlig helg!

Traineegänget: Nora, Gabriella och Hanna

Till alla bloggposter

Dela nyheten