Effektivisering i fokus

Traineebloggen vecka 50: Kundbesök med fokus på effektivisering

Om Direktkonsult

Julen närmar sig och med det har vi märkt att en del projekt börjar gå i hamn samtidigt som andra fortsätter i full fart framåt.

Certifieringsprov för nya kunder

Under hösten har vi tillsammans med Direktkonsults utbildningsansvarige tagit fram ett certifieringsprov som nya Visma Business kunder ska göra efter att de genomfört de olika utbildningspassen. Detta prov har tagits fram för att både vi och kunderna ska kunna känna trygghet och att de har tillräcklig kunskap i systemet när det väl är dags för GO LIVE. Provet har testats av våra kollegor, dels affärssystemkonsulterna men även av systemutvecklarna.

Kundbesök med fokus på effektivisering

I början av denna veckan var vi tillsammans ute och besökte en av våra kunder i Göteborg. Vi åkte dit med målet att hjälpa deras användare med svårigheter i systemet och hjälpa dem att effektivisera sina rutiner. Vår reflektion från besöket var att det blev ett givande möte på flera sätt, både för oss och för kunden. Det kändes lite extra bra att vi kunde hjälpa till att lösa en del av svårigheterna direkt på plats. Vi har med andra ord lärt oss massor denna hösten. Det är roligt att vi fått ansvaret för denna uppgift, det blir ett mycket bra tillfälle där vi får lära oss om kundens verksamhet, vilket kommer göra det lättare för oss även i andra kundprojekt framöver. Uppgiften innebär också att planera för och driva ett projekt framåt, där vi inte minst lär oss vikten av återkoppling och en god kundkontakt.

 

Visma Business traineer på kundbesök

 

Traineegänget: Nora & Hanna

Till alla bloggposter

Dela nyheten