Traineebloggen vecka 37: Hej Visma Stockholm, spännade att besöka er!

Om Direktkonsult

Nu är vi ett steg närmare att bli certifierade Visma Business konsulter. Hela veckan har vi spenderat på Vismas huvudkontor i Stockholm och det har varit en fullspäckad men rolig vecka.

Veckan började med en dag kring Visma Business och dess grundfunktioner, under kommande dagar väntade något tuffare övningar. Vi har hunnit gå igenom logistik, redovisning, design och elektronisk fakturahantering. Vissa delar kände vi till sedan innan samtidigt som vi fick lära oss mycket nya funktioner och arbetssätt. Då vi alla tre har olika tidigare erfarenheter kunde vi ta hjälp av varandra när övningarna kändes lite tuffa. Vi kände även att vi hade stor fördel av utbildningen i systemet som vi fått tidigare. Vi alla tre är överens om att designdagen var den roligaste under veckan. Kvällarna ägnade vi till stor del åt att gå igenom utbildningsmaterialet igen och göra övningar i systemet, allt för att bli bättre konsulter!

Under veckan hann vi även utnyttja det fina vädret som Stockholm bjöd på till max. Vi har också blivit experter på Stockholms tunnelbana och det känner vi oss som tre göteborgare lite stolta över. Sammanfattningsvis har vi lärt oss massor om Visma Business, hunnit utforska staden och hittat några guldkorn till restauranger som vi gärna besöker igen.

dk_visma_sthlm

Traineegänget
Hanna, Nora och Gabriella

Till alla bloggposter

Dela nyheten