Traineebloggen vecka 41: Visma Reporting & Analysis samt Visma DCE

Om Direktkonsult

Certifiering och genomgång av system

Veckan började med ett certifieringstest som skulle genomföras efter förra veckans e-learning som vi klarade så nu är vi certifierade även i Visma Reporting & Analysis! Ni kan läsa mer om Visma Reporting & Analysis här.

Vi har fått ytterligare en genomgång av Visma.net, denna gången här på kontoret, där vi gick genom olika flöden och funktioner i systemet. Vi tycker att Visma.net är ett smidigt system med många möjligheter för automatisering av processer. Systemets användargränssnitt är väldigt tilltalande vilket gör att det känns lättare att använda och förstå funktionaliteten.

Under tisdagen och torsdagen var vi med på Visma DCE utbildning för en av våra kunder som befinner sig mitt i implementeringen av Visma Business. Vi gick genom fakturaflödet i systemet som sträcker sig från sakgranskning till slutattest. Visma DCE är ett väldigt effektivt system som hanterar leverantörsfakturor, kontering av dessa samt är integrerad med Visma Business vilket gör att du komma åt fakturorna även från Visma Business, mycket smidigt!

 

0214_approval_3xpers_devices

Interna uppgifter

Under veckan fick vi presentera ett lösningsförslag som vi har jobbat med i några veckor. Det var en omfattande uppgift som innebar presentation av olika typer av orderhantering där nya fönster skulle byggas. Det var en rolig utmaning där våra kunskaper sattes på prov samtidigt som vi lärde oss jättemycket.

Torsdagseftermiddagen ägnades åt säljutbildning där vi gick genom olika säljtekniker och avslutade med rollspel. Med vår lilla säljbakgrund kände vi att det behövdes lite hjälp på traven och vi fick med oss en bra grund som vi kan vidareutveckla.

Några kundmöten samt supportärenden hann vi också med under veckan, en fullspäckad vecka med andra ord!

Traineegänget: Nora, Gabriella och Hanna

 

Till alla bloggposter

Dela nyheten