dashboard-affarssystem

Rapporter och dashboard i Visma.net – Visma Insights

Affärssystem, Beslutsstöd, Digitalisering, rapporter och analys, visma.net

Slipp tråkiga förberedelser inför styrelsemöten

Utvärdera och analysera data direkt under nästa styrelsemöte i din dashboard med rapporter direkt från ditt affärssystem. Koppla upp styrelsemedlemmarna mot Visma insights och få KPI:er i realtid. Det bästa av allt, det ingår i din Visma.net licens och är klar att användas direkt.

”Före vi började använda Visma.net Insights fick vi lägga väldigt mycket tid för att manuellt ta fram rapporter till våra styrelsemöten. Med Insights har vi nu möjlighet att skräddarsy våra rapporter och göra dem tillgängliga för styrelsen, helt automatiserat och liveuppdaterat.  – Christian Fjordskär CEO VärderingsData

Upptäck värdet av datadrivet beslutsfattande

Företag idag drivs av digital teknik där bland annat ditt affärssystem lagrar stora mängder viktig data. Denna data kan utnyttjas och leda till värdefulla insikter. Data kan därmed hjälpa företagare att fatta bättre beslut som hjälper dem att förbättra sin verksamhet. I aktieboklagen står det att:

4 § Styrelsen skall fortlöpande bedöma bolagets och, om bolaget är moderbolag i en koncern, koncernens ekonomiska situation.

Framgångsrika ledningsgrupper och styrelser vet att det enda sättet att förbättra processen är att börja mäta det. Med rätt mätvärden på plats kan ditt företag börja fatta beslut utifrån fakta snarare än intuition. Att ha en datastyrt mind-set hjälper till att förbättra dina affärsresultat och hjälpa dig att ligga steget före konkurrenterna.

I ditt affärssystem finns viktig information som kan hjälpa dig att ta snabba och riktiga beslut. Med Visma.net får du färdiga rapporter och dashboards.

dashboard-affarssystem

Vilka är fördelarna med Visma.net Insights?

  • Rapporter och dashboard i Visma.net uppdaterade i realtid. Det innebär att du alltid kan hämta korrekta analyser som hjälper dig att fatta bra beslut.
  • Hantera enkelt informationen som är viktig för dig och ditt företag.
  • Anpassa och anpassa dina egna instrumentpaneler för ditt företag och individuellt per användare.
  • Intuitiv design och olika visuella presentationer av siffror och rapporter.

Visma.net Insight fungerar som Visma.net på webb, surfplatta och via mobilappen Visma Manager. Få insikt när som helst, var som helst. Genom att involvera hela organisationen i företagets nyckeltal kommer du att finna att medarbetare enklare kan göra faktabaserade beslut.

Väck data till liv med liveuppdaterade KPI:er

Kraven på mobilitet och effektivitet ökar. Vi på Direktkonsult älskar att skapa lösningar som utvecklar våra kunder, bättre system för bättre affärer helt enkelt! Med Visma.net Insights väcker du din data till liv. Ligg alltid i framkant med liveuppdaterade KPI:er presenterade i en dashboard med rapporter på ett tydligt och visuellt sätt. Med ett klick omvandlar du din data från Visma.net till rapporter som alla lätt kan ta till sig utan IT-vana.

Kontakta mig gärna så berättar jag mer om Visma Insights tillsammans med Visma.net och vad det kan göra för ert företag.

/Nicklas Svensson

Visma Insights expert på Direktkonsult
Maila mig
Kontakta mig gärna på LinkedIn

Dela nyheten