Digitala arbetsprocesser för ökad effektivitet

Digitala och flexibla arbetsprocesser utformas efter ditt företagsbehov och med målet att skapa störningsfria arbetsflöden med rätt verktyg.

Digitala och flexibla arbetsprocesser

Vi vill förenkla din vardag och hjälpa dig och ditt företag att arbeta mer effektivt med digitala arbetsprocesser och automation. För att vara konkurrenskraftig måste man arbeta smart och digitalt. Digitala och flexibla arbetsprocesser borde alltid utformas efter ditt företagsbehov och med målet att skapa störningsfria arbetsflöden. Vet du vilka processer som är återkommande tidstjuvar i ditt företags vardag?

Direktkonsult hjälper dig att hitta rätt verktyg och arbetsmetoder. Effekten av bättre processer är att medarbetare utvecklas och effektiviteten ökar bland de områden som är värdefulla för företaget. På så sätt skapar man möjlighet att utveckla både arbetsprocesser, medarbetare och företag, vilket i sin tur skapar enormt värde för företagets kunder.

Certifierad partner till Visma

Vismas affärssystem hjälper er att växa, utvecklas och arbeta effektivare. Det ska vara enkelt att arbeta med sitt affärssystem och både Visma.net och Visma Business finns tillgängligt via webben. Vi är en erfaren Vismapartner sedan 1997.

Direktkonsult är certifierad partner till Visma

Våra system och lösningar för en ökad digitalisering

spårbarhet_fisk_jordubruksverket

Spårbarhet

Med Visma Business och vårt system för spårbarhet får du full kontroll över dina produkter, från inköp till försäljning.

affarssystem i molnet

Beslutsstöd

Beslutsstöd handlar om att du ska ha rätt underlag för att fatta bra beslut i din verksamhet.

e-handel för B2B

E-handel för B2B

Genom att integrera affärssystemet med e-handelsplattformen så öppnas stora möjligheter till automatisering och bättre försäljningar.

digitalt lagersystem

Lagerhantering

Med våra sömlösa integrationer skapar du ett automatiserat arbetsflöde både vid inleverans som utleverans.

Bitlog WMS

Bitlog WMS

Bitlog WMS är verktyget du vill använda när du vill ha en digitalt innovativ och framtidssäkrad lagerlösning. 

mobilLager JR_handdator

mobilLager

Med mobilLager får du en handdatorlösning som gör att du enkelt kan effektivisera din lagerhantering.

Lokalvårdare på Sodexo som använder PAJP Personalsstem

PAJP Personalsystem

Ett webbaserat personalsystem som hjälper dig att hantera scheman, bemanning, vakanser och löner på ett effektivt och smidigt sätt.

Boka en kostnadsfri rådgivning