Integrera ditt affärssystem med MobilLager 2.0

Effektivisera din lagerhantering med MobilLager 2.0 och sänk dina kostnader samtidigt som kvaliteten och kundservicen förbättras.

Effektiviserad lagerhantering med MobilLager 2.0

Med funktioner som inventering, godsmottagning, märkning och plockning, får du med MobilLager en handdatorlösning som gör att du enkelt kan effektivisera din lagerhantering. Det går inte bara fortare, det blir också färre fel.

Istället för att sitta fast vid skrivbordet, ger det mobila gränssnittet dig full kontroll via en handdator istället och du har alltid uppdaterad lagerinformation.

Effektiv och säker plock

Du får dina plockupppdrag direkt in i enheten. Med scannern plockar du din order och klarmarkerar när du är färdig. Minskar risken för felplock och effektiviserar arbetet.

Enkel inventering

Skicka ut inventeringsuppdrag. Inventera dina produker och uppdatera antal enkelt i handenheten. Du sparar tid och har bättre kontroll över lagersaldot.

Smidiga leveranser

När dina varor ankommer till lagret, leverera in produkterna med er handdator. Du kan även addera lösningar för att märka upp gods vid mottagningen för intern spårbarhet.

Effektivare lagerrutiner med digitalisering

Läs om hur du kan effektivisera din verksamhet för att skapa möjlighet att växa.

JR Fenix Food Trading fick effektivare lagerrutiner

Med Direktkonsult som partner har JR Fenix Food Trading förbättrat sina flöden i Visma Business. SPÅRA och det integrerade digitala plocksystemet MobilLager implementerades i verksamheten. Nu rapporteras all fiskförädling till Havs- och Vattenmyndigheten samtidigt som lager och produktionsprocesserna har digitaliserats och effektiviserats.
 
Plockningen blir inte bara snabbare och effektivare, utan också säkrare med färre fel vilket minskar antalet returer. Inventering kan göras snabbare och effektivare. Med MobilLager och Visma Business får du en effektiviserad lagerhantering som sänker dina kostnader samtidigt som kvaliteten och kundservicen förbättras.

Läs mer om JR Fenix Food Trading

Krister Selenius, VD, Direktkonsult
Ikon citattecken

Med MobilLager har vi minimerat plockfel hos många av våra kunder. Genom att handdatorn hjälper dig att kontrollera att du har valt rätt vara och är på rätt plats när du plockar kommer felplocken att minska.

Krister Selenius
VD, Direktkonsult

Kunder vi hjälper med MobilLager

Logotyp Fisk Idag

”Den stora effekten är att jag numera har full kontroll på hela affären vilket har genererat i ökad lönsamhet”, – Emmy Bonnevier, VD på Fisk Idag.

  • MobilLager
  • SPÅRA
  • Visma Business
Logotyp Kvalitetsfisk AB

Direktkonsults system SPÅRA och Visma Business hanterar all partiinformation som krävs för att Kvalitetsfisk ska kunna leva upp till de nya rapporteringskraven från Hav- och Vattenmyndigheten.

  • MobilLager
  • SPÅRA
  • Visma Business
Logotyp JR Fenix Food Trading

SPÅRA i kombination med WMS-systemet MobilLager löser det manuella arbetet med produktions- och plockprocesser.

  • MobilLager
  • OneStop Reporting
  • SPÅRA
  • Visma Business

Redo att förenkla ditt affärssystem?