arbeta-hos-Direktkonsult

Affärssystemkonsult sökes

Affärssystem, Om Direktkonsult, Visma Business, visma.net

Är du affärssystemkonsult och vill vara en i vårt team?

Lockar det dig att jobba med Visma Business och Visma.net? Som affärssystemkonsult hos Direktkonsult arbetar du med implementation, förvaltning och vidareutveckling av våra kunders system och arbetsprocesser. Lika viktigt som ett lyckat implementationsprojekt är att framgångsrikt ta hand om och förvalta våra kunder även därefter.

Vår ambition är att vara en komplett supportgivare åt våra kunder och vår back office funktion med bland annat First Line support är en central del av vårt kundstöd.

Trivs du med att jobba i en organisation med nära till besluten? I team, men med med stort eget ansvar för att forma din roll och din vardag? Då kanske du vill bli vår nästa medarbetare, varmt välkommen att höra av dig. Just nu söker vi främst nya kollegor till vårt Göteborgskontor, men även i Stockholm finns tillväxtplaner så låt för all del inte orten vara ett hinder.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Academic Work, där du kan läsa mer och också ansöka direkt. Urvalet sker löpande och när vi hittat rätt så stänger vi ner ansökan.

Dela nyheten