Direktkonsults Showroom

Upptäck och prova på fördelarna med Visma.net, Visma Business och våra egenutvecklade produkter på ett inspirerat sätt med kundanpassade och verkliga scenarier.

Känn och kläm i verkligheten

Nöj dig inte med att din blivande affärssystemsleverantör visar en klassisk demo på en projektor i ett konferensrum.

Ta istället tillfället i akt att testa dina in -och utleveransflöden, hantera lagret med en smarttelefon, skriv ut etiketter med en portabel skrivare eller varför inte prova hur enkelt det är att hålla koll på dina produkter med vårt egenutvecklade spårbarhetssystem SPÅRA.

Dörrskylt med texten Showroom

Kundunik Upplevelse

Möt Direktkonsult och våra produkter i en kundunik upplevelse och få abstrakta lösningar att bli tydligt begripliga i verkliga scenarier. I våra showroom i Stockholm och Göteborg har du full tillgång till Direktkonsults portfölj i form av våra affärssystem och dess kringprodukter. Med ett skräddarsytt kundbehov tillsammans med våra lösningsexperter, informeras och inspireras du i möjligheterna med att lösa dagens affärsutmaningar och skapa framtidssäkrade affärsmodeller.

Ladda ner vår Köpguide och undvik fallgroparna

Även det dyraste affärssystemet på marknaden saknar värde om det inte uppfyller ditt företags behov. Den här guiden listar 33 viktiga funktioner för ditt nästa affärssystem, så att du lättare kan välja rätt lösning för din organisation.

Visma.net ERP är ett affärssystem som gör jobbet åt dig
Johannes Halvarsson, Försäljningsansvarig, Direktkonsult
Ikon citattecken

Att kunna bjuda in våra kunder för att se och klämma på ett molnbaserat system känns helt unikt och verkligen i tiden. Nu kan vi äntligen visa hur en sådan enkel sak som in- och utleveranser faktiskt ser ut i verkligheten och kunna göra det på ett mycket roligare sätt.

Johannes Halvarsson
Försäljningsansvarig, Direktkonsult

Boka ett möte med Johannes Halvarsson

Direktkonsult – Årets Tillväxtpartner 2021

Årets Tillväxtpartner 2021 är just vad man kan tro, den Visma partnern som växt mest under 2021. Det är vi såklart oerhört stolta och hedrade för. Speciellt då 2021 har varit ett år blandat mellan hopp och förtvivlan. Hoppet segrade hos Direktkonsult och vi lyckades att växa med hela 46% med våra molntjänster mellan 2020 och 2021.

Det finns många nyckelfaktorer till att vi kan växa med den hastighet vi gör, men framför allt handlar det om en bra teamleverans med erfarna konsulter som involveras i hela säljcykeln från presale och demo till att aktivt arbeta tillsammans med säljarna i slutskedet för att hjälpa våra blivande kunder till en lösning som passar just dem. Det tror vi är en vinnande strategi i det långa loppet.

Redo att boka en unik upplevelse i våra Showroom?