smart logistik

E-faktura och logistik på mässan i Värnamo

Okategoriserade

Nu är det några dagar kvar till mässan i Värnamo och vi laddar för att möta intressenter och prata om automatiseringar och effektiviseringar med hjälp av Vismas affärssystem. Vill du höra mer om elektroniska fakturarutiner, hur e-faktura sparar pengar? Vi berättar även mer om hur du kan optimera flöden för ekonomi och logistik.

Direktkonsult närvarar på mässan tillsammans med Visma och ni har som sagt chansen att ta del av vårt erbjudande i samband med utställningen. Få en rabatterad implementation av ert nya affärssystem.

Läs mer här >>>

E-faktura sparar pengar och hjälper företags vardag

Upplever du att du har mycket manuella och krångliga faktura rutiner? Väntar du på betalning och undrar vad som hänt med fakturan du skickade med posten för ett par veckor sedan? Blir kassan lidande av uteblivna betalningar? Då är det dags att börja jobba med e-faktura för att förenkla er verksamhet!

Utvecklingen går framåt och idag kan vi se att 37% av Sveriges företagare skickar sina fakturor via e-faktura men bara 28% väljer att ta emot fakturorna elektroniskt. Hur kommer sig detta undrar vi på Direktkonsult?

Vi tror att det är många som känner en trygghet i att få fakturan via papper för att själva lägga in underlaget i systemet som en egen säkerhetskontroll. I dagens moderna affärssystem kan man via Visma Autoinvoce lita på att fakturan läses in oavsett format och skulle det vara någon avvikelse så flaggas dessa omedelbart. I Visma kan du även välja att titta på alla fakturor i ett förgranskningsfönster, automatiskt skicka ut dem för attestering av rätt person m.m före de bokförs i ditt system.

Räkna ut hur du kan spara pengar på e-faktura >>>

 

e-faktura och logistik

 

Effektiv lagerhantering

De allra flesta företag som säljer varor till kunder har någon form av varulager. Efter hand som lagret växer kan ineffektiv lagerhantering slösa bort mycket av er tid. Som tur är finns det sätt att förenkla lagerhanteringen och få full koll på dina varor, beställningspunkter och ditt lagervärde. Effektiv lagerhantering håller affärerna rullande, men kan ibland kännas något överväldigande. Att se till att man har rätt produkter på rätt plats, och vid rätt tidpunkt är en svår balansgång. Allt fler företag inser hur stor inverkan lagret har på resultatet.

Med våra affärssystem får du tillgång till avancerad lager- och logistik som hjälper dig att växa och leverera varor effektivt och med rätt kvalitet.

 

Vi ger rådgivning

Behöver du rådgivning för ditt företag? Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

 

Dela nyheten