Boka möte

e-faktura sparar tid och pengar

Boka möte

Effektivare fakturaflöden med Visma AutoInvoice

Sitter du fortfarande och skriver ut dina fakturor, klistrar på ett frimärke och sänder det via posten till dina kunder? Ber dina kunder om att få fakturorna elektroniskt och det enda sättet du har är att spara ner fakturan som PDF och skicka på mailen?

Framtiden är här nu och kraven på att sända och ta emot fakturor elektroniskt ökar. Vi kan hjälpa dig att hänga med och ligga i framkant i utvecklingen. Det bästa är att det blir både billigare och säkrare för dig.

Vi presenterar Visma Autoinvoice!

E-faktura med Visma AutoInvoice

Med tjänsten Visma AutoInvoice behöver du inte skriva ut, frankera och posta, utan kan skicka dina fakturor elektroniskt direkt mellan olika ekonomisystem. Du kan även skicka dina fakturor till de kunder som inte ingår i affärsnätverket. Visma AutoInvoice skriver då ut och postar dina fakturor åt dig.

Det kan inte bli enklare, och det bästa är att du sparar pengar på köpet. Tänk all tid du lägger på att  skapa dina fakturor, och vad kostar ditt porto.

Tjänsten är ett tillägg till ditt affärssystem, Visma Business eller Visma.net, och vi på Direktkonsult hjälper dig att komma igång.

daglig partirapportering till Hav och Vatten

Du kommer alltid ha tillgång till dina fakturor via appen, det ger er snabbare attesteringsflöden och enklare hantering av godkänning och attest.

Med Visma Autoinvoice kan du…

Skicka fakturor

När du skickar en faktura från ditt program via Visma AutoInvoice tar tjänsten hand om fakturan och skickar den vidare till din kund. Oavsett om kunden vill ha den som brev, pdf eller e-faktura. Du behöver inte längre frankera och posta dina fakturor – det sköter tjänsten.

Ta emot fakturor

Att ta emot en faktura via Visma AutoInvoice innebär att din leverantör skickar sin faktura till tjänsten som tar hand om fakturan och skickar den vidare till dig. Handlar det om en pdf- eller pappersfaktura scannas och tolkas den innan den skickas vidare. Du läser in fakturan och alla uppgifter registreras automatiskt.

Att både skicka och ta emot helt elektroniska fakturor är det mest miljövänliga sättet att fakturera. Du minskar pappersförbrukningen och transporter. Via ditt program får du reda på vilka av dina kunder som kan ta emot e-fakturor.Aktuellt