E- faktura med Visma AutoInvoice

E- faktura med Visma AutoInvoice effektiviserar ditt fakturaflöde och sparar din tid. Sitter du fortfarande och skriver ut dina fakturor, klistrar på ett frimärke och sänder det via posten till dina kunder? Ber dina kunder om att få fakturorna elektroniskt och det enda sättet du har är att spara ner fakturan som PDF och skicka på mailen?

Med tjänsten Visma AutoInvoice behöver du inte skriva ut, frankera och posta, utan kan skicka dina fakturor elektroniskt direkt mellan olika ekonomisystem. Du kan även skicka dina fakturor till de kunder som inte ingår i affärsnätverket. Visma AutoInvoice skriver då ut och postar dina fakturor åt dig.

Kraven på att sända och ta emot fakturor elektroniskt ökar

Projektlmetodik Eva Sjöstrand projektledare Direktkonsult

Det kan inte bli enklare, och det bästa är att du sparar pengar på köpet.

 

Tänk all tid du lägger på att  skapa dina fakturor, och vad kostar ditt porto. Framtiden är här nu och kraven på att sända och ta emot fakturor elektroniskt ökar.

 

Tjänsten är ett tillägg till ditt affärssystem, Visma Business eller Visma.net, och vi på Direktkonsult hjälper dig att komma igång.

 

Du kommer alltid ha tillgång till dina fakturor via appen, det ger er snabbare attesteringsflöden och enklare hantering av godkänning och attest.

Eva Sjöstrand, erfaren affärssystemkonsult med inriktning mot redovisning. Kontakta Eva på LinkedIn

Med Visma Autoinvoice kan du…

  • Skicka fakturor. När du skickar en faktura från ditt program via Visma AutoInvoice tar tjänsten hand om fakturan och skickar den vidare till din kund. Oavsett om kunden vill ha den som brev, pdf eller e-faktura. Du behöver inte längre frankera och posta dina fakturor – det sköter tjänsten.
  • Ta emot fakturor. Att ta emot en faktura via Visma AutoInvoice innebär att din leverantör skickar sin faktura till tjänsten som tar hand om fakturan och skickar den vidare till dig. Handlar det om en pdf- eller pappersfaktura scannas och tolkas den innan den skickas vidare. Du läser in fakturan och alla uppgifter registreras automatiskt.

Att både skicka och ta emot helt elektroniska fakturor är det mest miljövänliga sättet att fakturera. Du minskar pappersförbrukningen och transporter. Via ditt program får du reda på vilka av dina kunder som kan ta emot e-fakturor.