amir_konsult

Ekonomiprocesser i affärssystem – Amir brinner för effektivisering

Okategoriserade

Ny affärssystemkonsult till teamet på Direktkonsult

Vi på Direktkonsult är otroligt hedrade och stolta av att kunna presentera vår nya  affärssystemkonsult Amir Aldjamlai som kommer att jobba som konsult med både Visma.net och Visma Business.

Berätta lite mer om dig själv Amir.

Jag har min bakgrund som ekonom och har tidigare arbetet som redovisningskonsult. Där kom jag i kontakt Vismas affärssystem Visma Administration och Visma Business. Det var anledningen till att jag byggde upp ett naturligt intresse för de ekonomiprocesser i affärssystem. Har även erfarenheter från andra system som IFS, Agresso och Hogia. Tror det kommer att vara en stor styrka i mitt arbete som konsult att jag har varit i ”kundernas skor”

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Utmaningar är det viktigaste för mig. En varierande vardag med nya arbetsuppgifter är det som motiverar mig. Att tillsammans med spännande kunder ta fram specifika lösningar som täcker just deras behov. Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar med lösningar som de inte kunde se på förhand.

Varför föll valet av arbetsgivare på Direktkonsult?

För mig föll det sig naturligt att välja en arbetsgivare som fokuserar på kompetensutveckling och vidareutbildning. För att utvecklas och utmanas behöver man hela tiden fylla på med ny kunskap. Direktkonsult återspeglade den arbetsgivare jag föreställt mig som ger en fria tyglar när det kommer till egen utbildning. Här kan jag arbeta självständigt med frihet under ansvar. Samtidigt verkar gemenskapen vara viktig, vilket är en förutsättning för att skapa bra team och en trevlig social vardag tillsammans med kollegor.

Om vi ska bli lite privata. Har du några trevliga planer för det kommande året?

Tillsammans med min fru reser jag mycket och vi vill upptäcka flera av de större städerna i Europa. Barcelona, Paris och Rom står på listan och jag återvänder gärna till London. När man är i London kan man alltid passa på att se Tottenham. Fotboll är ett stort intresse, det delas dock inte lika mycket av min fru. Nästa sommar funderar vi på att bila genom södra Europa med start i Spanien och slutmål Amalfikusten, där man kan uppleva sagolika vyer från en av världens vackraste kuststräckor.

Nu har du varit här under en väldigt kort period. Dela gärna några tankar om din första tid hos oss?

Gemenskapen är riktigt bra. Gänget här på Direktkonsult har tagit emot mig med öppna armar och man kommer snabbt in i gemenskapen bland alla trevliga kollegor. En stor fördel med den här arbetsplatsen är pingisbordet där det bjuds på sköna turneringar och matcher.

 

Har du en elefant i rummet?

Många företag arbetar ineffektivt med sina affärsprocesser. Är ditt ett av dem? Användandet av affärssystem och lösningar för till exempel elektroniska fakturaflöden kommer att öka markant eftersom allt fler arbetsprocesser digitaliseras. Ett exempel är kraven om e-faktura vid offentliga upphandlingar gör att många företag behöver ta första steget in i den digitala världen.

Behöver du rådgivning för ditt företag? Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

 

 

Dela nyheten