30 års erfarenhet av affärsintegrationer

Vi är experter på affärsintegrationer. 30 års utveckling och erfarenhet ger oss unik kunskap, kompetens och är ett bevis på vår förmåga att förändra och förbättra oss. Vi är alltid i framkant av utvecklingen och den senaste teknologin.

Sedan 1985 har vi på Direktkonsult arbetat efter samma ledstjärna. Vi vill göra företag starkare genom att vara en oberoende partner som alltid strävar efter att leverera effektiva systemlösningar för företag.

Vi har sedan starten varit ett bolag som älskar utveckling

perVi har sedan starten varit ett bolag som älskar utveckling. Det är bakgrunden till egenutvecklade system som PAJP och Visitor.

Det var även anledningen till vårt val att bli Vismapartner som 1997 som med sin stora flexibilitet passar företag med vitt skilda behov.

Direktkonsult ska fortsätta vara ett nyfiket bolag som strävar efter att ligga i framkant av utvecklingen inom affärssystem, integrationer. Dessutom ska vi vara ledande på personalplaneringssystem med vår PAJP.

LinkedIn kontakt: Per Halvarsson, VD på Direktkonsult, Visma affärsystem expert

Visma Business, Visma.net samt egenutvecklade och tredjeparts-system

Genom att systematiskt arbeta med ständiga förbättringar av våra tjänster, processer och vår metodik ska vi arbeta förebyggande med att utveckla oss och våra kunders vardag. Och föreslå de system, lösningar och tjänster som är bäst för kunden – utifrån kundens behov och processer.

Direktkonsult har erfarenhet inom processutveckling och konsulter som arbetar med att effektivisera sina kunders verksamhetsprocesser. Vi jobbar med affärssystemen Visma Business och Visma.net samt egenutvecklade och tredjeparts-system.

Vision

Direktkonsults vision är enkel – vi ska förenkla världen. Vår ambition är att sträva efter lösningar som helt enkelt förenklar arbetet för våra kunder genom smarta systemlösningar. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna här.

Direktkonsults ledning

Per Halvarsson, VD

Per Halvarsson, VD och HR-ansvarig

per.halvarsson@direktkonsult.se

0733-939 705

 

 

Eva Sjostrand, Senior affärssystemkonsultEva Sjöstrand, Ekonomiansvarig

eva.sjostrand@direktkonsult.se

0733-939 710

 

 

Fredrik Lindblad, försäljningsansvarig

Fredrik Lindblad,  ansvarig affärsområde affärssystem

fredrik.lindblad@direktkonsult.se

0733-939 723

 

 

Daniel Johansson, Senior affärssystemkonsult

Daniel Johansson, Produktansvar och teknisk ansvarig

daniel.johansson@direktkonsult.se

0733-939 711

 

 

Krister Selenius, Affärssystemkonsult

Krister Selenius, ansvarig Stockholm

krister.selenius@direktkonsult.se

0720-801 489