Visma.net - fördelar med molnbaserade affärssystem

För- och nackdelar med molnbaserade affärssystem

Digitalisering

Affärssystem i molnet

Dagligen arbetar vi  med att få ut budskapet om Visma.net och varför det är smart att lägga sitt affärssystem i en molntjänst. Fler och fler ser fördelarna, men vad är nackdelarna? Det är viktigt att se på sin verksamhet och fundera igenom vilka punkter som bör övervägas. Hur vill du att processerna på företaget ska vara och vilka krav ställer det på systemet? Har du integrationskrav? Hur vill du att driften och tillgängligheten ska vara? Vad är fördelar med affärssystem i molnet?

Här nedanför är en kort sammanställning över fördelar och nackdelar med molnbaserade affärssystem.

 

För- och nackdelar med molnbaserade affärssystem

Hur kan man digitalisera och effektivisera arbetsprocesser samtidigt som spårbarheten garanteras? Läs mer om våra lösningar

      Att välja rätt affärssystem

      Vilka fördelar finns det med molnbaserade affärssystem?

 

Visma.net – ett äkta molnbaserat affärssystem

Det finns flera affärssystem på marknaden som kallar sig molnbaserade, ofta är det system som har vidareutvecklat sina tidigare lösningar till en molnbaserad variant. Visma har ett bra blogginlägg om vad ett äkta molnbaserat system innebär, fördelar med molnbaserade affärssystem och riskerna med att välja ett system omarbetat från en serverlösning. Visma.net är ett affärssystem som är skalbart, användarvänligt och alltid uppdaterat. Hantera ekonomi, fakturaflöden, attestflöden och bankbetalningar i automatiserade processer via datorn, mobilen eller surfplattan

Läs här>>>

Fortfarande osäker? Hör av dig! Vi har lång erfarenhet av att driva och genomföra mindre och större IT- projekt med hjälp av fyrmodellen vilket uppmärksammades av Dagens Industri och Visma.

Visma.net - molnbaserat affärssystem

Vi ger rådgivning

Behöver du rådgivning för ditt företag? Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

Dela nyheten