Team_direktkonsult

Integrationer för e-handlare med Visma.net

Integrationer, visma.net

Integrationer för e-handlare

Som e-handlare finns det utmaningar i administrationen av produkter, priser och allt som hör till din försäljning. Om alla system arbetar separat från varandra kommer du behöva lägga onödig administrativ tid som minskar din lönsamhet. När samma information ska in i flera olika system skenar det manuella arbetet lätt iväg samtidigt som risken för fel och missmatchat data mellan olika system är stor. Utan integration är det också svårt att få fram samlade rapporter för uppföljning och styrning av verksamheten som en helhet, från inköp till leverans.

Integration en förutsättning för att jobba smartcoding-isometric-01

Sharespine har under en längre tid utvecklat en standardiserad integrationsplattform för Visma.net som är anpassad till dagens krav på automation och sömlös kundupplevelse. Du kan skapa, uppdatera och synkronisera information mellan e-handelsystem, ekonomisystem, betalväxlar, butikskassor & marknadsplatser.

Slipp onödigt manuellt arbete genom att automatiserat skicka informationsflöden. Med rätt tekniska lösningar kan era informationsflöden rulla i bakgrunden så att ni kan fokusera på att utveckla era affärer.

Exempel på funktioner:

 • Artiklar
  Nu behöver du enbart skapa upp artiklar i ett av era system för att sedan skicka dem vidare till ert e-handelssystem, ekonomisystem eller era anslutna marknadsplatser. Inget mer dubbelarbete & tidskrävande informationsflyttande.
 • Priser
  Ändra priser och prislistor i ert ekonomisystem så uppdateras priserna i realtid i er e-handel och marknadsplatser. Genom Sharespine kan man sedan särskilja olika försäljningskanaler och olika priser.

 • Kunder
  När en order skapas upp i ert ekonomisystem så behövs det knytas en kund till ordern. Denna kund skapar vi upp automatiserat i ert ekonomisystem och det går även att skicka kundinformation mellan systemen.

 • Bokföring
  Koppla era olika artiklar till rätt bokföringskonto – Så när en order är lagd med vissa specifika artiklar och annan relevant information som t.ex. försäljning utanför EU så blir dessa kopplade till rätt bokföringskonto.

integrationsplattform visma.net

Om Sharespine

Sharespine är ledande på integrationer för e-handel. De är experter på att koppla ihop e-handelssystem med affärssystem, marknadsplatser & butikskassor till en fungerande enhet. Med integrationer till över 40 olika system kan du som e-handlare få tillgång till ett stort ekosystem av integrationer som gör det möjligt att utöka dina säljkanaler och skala upp din verksamhet – samtidigt som du minskar manuellt arbete och sparar in på dina kostnader.

Enkelt & Säkert

 • Integrationen driftas hos Sharespine som tar ansvar för underhåll och backup
 • Vi sätter upp integrationen tillsammans med dig och ser till att alla flöden fungerar
 • Vi testar och säkerställer en trygg övergång till ett automatiserat flöde

Läs mer om Sharespine >>>

Behöver du rådgivning för ditt företag? Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
031-939 748
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

Dela nyheten