Erfarna utvecklare

På Direktkonsult har vi många års erfarenhet av att skapa integrationer mot både Visma Business, Visma.Net och andra tredjepartssystem. Vi har en bred utvecklingsavdelning med kompetens både inom webb, e-handel och systemutveckling. Med mer än 20 år i ryggen är vi experter på systemering och att skräddarsy lösningar efter kundens behov.

Förutom vår egenutvecklade webbapplikation SÄLJA, som underlättar mobil orderläggning mot Visma Business för säljare på fältet, har vi även utvecklat en hel del egna lösningar för att hantera bland annat egna mailutskick från Visma Business, anpassade importer av större datamängder till Visma.Net, automatisk kopiering av försäljning- samt inköpsorder mellan bolag i Visma Business.

Egna lösningar

Visma.Net Connector

Vi har tagit fram en connector mot Visma.Net som gör att vi snabbt och enkelt kan skapa upp integrationer mot Visma.Net för våra kunder.

Visma Importer

Vi har skapat ett webbaserat verktyg för att kunna importera, samt uppdatera, större datamängder i Visma.Net. Där du bland annat kan läsa in bilder till produktregistret, massuppdatera priser, attribut m.m.

Integrationer mot andra system

Ett företag har sällan endast ett system, utan verksamheten är många gånger uppdelad i flera områden som i vissa fall kräver olika typer av system. För att då kunna skapa så effektiva processer som möjligt, både tids- och kostnadseffektiva, är integrationer mellan systemen ofta ett måste och således också en kunnig integrationspartner. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Integrationer mot E handel

För alla företag som säljer online spelar orderflödet en central roll i verksamheten. Det finns ofta ett behov av ett att skapa ett automatiskt flöde av order och kunder mellan e-handel och affärssystemet. Vi har erfarenhet av bygga E-handelsintegrationer genom både filimport/export samt genom API:er. Några av systemen som vi gjort integrationer mot är:

  • Askås
  • Viskan
  • Magento

 

Lager & Logistik

Vi har erfarenhet av att skapa integrationer mot bland annat:

  • n-Shift (Tidigare Unifaun & Consignor)
  • OnGoing

 

Betalningslösningar & POS system

Vi har erfarenhet av att skapa integrationer mot bland annat:

  • Klarna
  • Peppol (möjlighet att automatiskt generera upp fakturaunderlag i PEPPOL format)
  • FDT Sellus POS system
  • Cash IT

 

Projekthantering och tidrapportering

Tidrapportering ligger ofta till grund för det faktureringsunderlag som skapas i ERP systemet och skickas ut till kunden. En integration mot tidrapporteringssystemet minimerar det manuella arbetet och även risken för fel när värden skall föras över manuellt. Vi har gjort integrationer mot bland annat:

 

integrationer unifaun visma business och visma.net integrationer klarna visma business och visma.netintegrationer Magento visma business och visma.netintegrationer ongoing visma business och visma.net

 

Boka fri rådgivning