integrera system

Integrera system för att effektivisera processer

Affärssystem, Effektivisering, Integrationer

Integrera system och partnerlösningar för effektivare processer

Inget system kan göra precis allt. Då är det skönt att kunna integrera marknadens bästa lösningar med sitt affärssystem och få den effektivaste lösningen beroende på de behov man har. Direktkonsult har lång erfarenhet av att integrera  system, tjänster och lösningar med Visma Business och Visma.net. Oavsett om det handlar om transport- och fraktlösningar, vågar och streckkodsläsare, lagersystem eller något annat.

Genom att integrera specifika branschsystem med Visma Business eller Visma.net får du det bästa av två världar. All information du behöver i ett flöde – enkelt och användarvänligt – och både du och dina kunder får den information ni behöver.

Smidiga integrationer med öppet API

Visma.net har ett öppet API som vi och våra partners arbetar med för att göra kopplingar till sina system. Visma.nets API är inte bara öppet, det är fritt också. Därför får varje enskild Visma.net kund eller partner möjlighet att utveckla en integration till det system de vill ska interagera med affärssystemet.

Ett exempel på integration via Visma.net API är vår koppling till Millnet hos Cedervall Arkitekter. Där samspelar systemen, all projekthantering sker i Millnet och sedan förs faktureringsinformation till Visma.net för att sedan skapa fakturor. Här har vi, tillsammans med kunden, funnit många automatiseringsmöjligheter och effektiviseringar. All kunddata är synkroniserad och du slipper dubbelregistreringar. Genom att integrera system ökar tillgängligheten och effektiviserar administrativa processer som stärker deras konkurrenskraft, samtidigt som det blir roligare arbetsdagar med bra system.

Direktkonsult väljer sina partners med omsorg

Vi på Direktkonsult har alltid sett partnersamarbeten som en självklar förutsättning för att skapa de bästa lösningarna för respektive kund. Visma är förstås vår primära partner, men även kompletta affärssystem som Visma Business och Visma.net kan man ibland vilja komplettera med specifika branschsystem eller specifika tjänster.

Det kan vara Vismas egna tilläggsprodukter eller tredjepartsprodukter. Kanske ett TA-system som Consignor eller Unifaun, streckkodslösningar för livsmedelsproduktion eller tillverkande industri, lagersystem, eller något annat. Oavsett vad du söker kan du känna dig trygg med att vi på Direktkonsult är fria att välja de partnerlösningar som fungerar bäst för dig som kund.

HAR DU EN ELEFANT I RUMMET?

Många företag arbetar ineffektivt med sina affärsprocesser. Är ditt ett av dem? Läs mer om Visma.net och hur du kan effektivisera din verksamhet.

Låt oss prata om det >>>

Läs mer om verktyg du kan integrera med ditt affärssystem >>>

 

/Fredrik Lindblad
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

Dela nyheten