Vad innebär det att vara direktkonsultare?

För närvarande söker vi inte aktivt efter nya medarbetare.  När vi gör det, söker vi efter människor som – precis som vi –  vill leva efter våra värdeord glädje, trygghet och respekt för varandra. Det är våra ledord som vi dagligen arbetar efter att uppfylla.

“Direktkonsult ska fortsätta vara ett nyfiket bolag som strävar efter att ligga i framkant av utvecklingen inom affärssystem, integrationer”, mer om oss här.

Är du affärssystemkonsult och vill vara en i vårt team?

Team_direktkonsult

Lockar det dig att jobba med Visma Business och Visma.net? Som affärssystemkonsult hos Direktkonsult arbetar du med implementation, förvaltning och vidareutveckling av våra kunders system och arbetsprocesser. Lika viktigt som ett lyckat implementationsprojekt är att framgångsrikt ta hand om och förvalta våra kunder även därefter.

Vår ambition är att vara en komplett supportgivare åt våra kunder och vår back office funktion med bland annat First Line support är en central del av vårt kundstöd.

 

Trivs du med att jobba i en organisation med nära till besluten? I team, men med med stort eget ansvar för att forma din roll och din vardag? Då kanske du vill bli vår nästa medarbetare, varmt välkommen att höra av dig. Just nu söker vi som sagt inte aktivt nya medarbetare, men tycker du att ovanstående låter intressant så titta tillbaka hit lite då och då, alternativt hör av dig till oss redan nu så att vi vet att du finns när det blir aktuellt.

Hör gärna av dig till Per Halvarsson, tel 031-93 97 05 eller mail per.halvarsson@direktkonsult.se om du är nyfiken på oss.

 

Direktkonsults traineeprogram hösten 2020

Vår satsning på Visma.net, nordens bästa affärssystem i molnet, gör att vi växer så det knakar. Även under hösten 2020 kommer vi därför att dra igång Direktkonsults traineeprogram igen. Med start i september är det full fart med både utbildningar och praktiskt arbete i våra kundprojekt.

Traineeperioden innebär en mix av teori och praktik som ger möjlighet att snabbt utvecklas i sin roll och få en kick-start in i sin nya karriär.

Tillsammans med erfarna konsulter får du lära dig Visma.net och andra system vi arbetar med och hur arbetsprocesserna ser ut.  Med målet att under traineeperioden bli en certifierad Visma.net-konsult, kommer du att vara en del av vårt Visma.net-team som hjälper både nya och befintliga kunder att vässa sina processer och lösningar ännu mer.

Vår rekryteringsprocess för hösten 2020 är nu avslutad och start för nästa omgång av traineeprogramet blir det först 2021. Välkommen då!