Boka möte

Vill du vara Direktkonsultare?

Boka möte

Fler Visma affärssystemkonsulter i Stockholm och Göteborg

Vi har många spännande uppdrag framför oss och är alltid på jakt efter erfarna Visma Business och Visma.net konsulter. Du bör ha ekonomisk utbildning, gärna civilekonom eller motsvarande. Erfarenhet av Visma Business, Visma.net eller andra Visma produkter är meriterande men även arbete med andra affärssystem är en fördel.

Du kommer att jobba med införande, utbildning och förvaltning av kundens systemlösning, men också med vidareutveckling av såväl systemlösningen som kundens processer. Det innebär följaktligen att du bör vara analytisk, strukturerad och ha goda kunskaper om de flöden som hanteras i ett affärssystem, men att du också är tillräckligt nyfiken och drivande för att hela tiden vilja fortsätta förbättra.

Genom vår unika coachande metod hjälper vi våra kunder att både sätta och nå sina mål. Vill du vara en i vårt team? Hör i så fall av dig till Agneta Eriksson, tel 031-93 97 09 eller mail agneta.eriksson@direktkonsult.se, så snart du kan.

30 års erfarenhet med processutveckling och affärsintegrationer

Glädje, trygghet och respekt för varandra. Det är våra ledord som vi dagligen arbetar efter att uppfylla.

Direktkonsults traineeprogram

I augusti 2016 välkomnade vi två traineer som under ett halvår påbörjade sina första steg mot att bli fullfjädrade affärssystemkonsulter. De arbetade tillsammans med erfarna konsulter för att lära sig de system vi arbetar med och hur arbetsprocesserna ser ut. Bland arbetsuppgifterna fanns exempelvis: kravställning, anpassning, implementation av system till kund och att ge allmänt driftstöd till våra kunder.

Målet var att under traineeperioden bli certifierade Visma Business konsulter med allmän kännedom om samtliga produkter inom Visma Business Product Line. Det målet nåddes med råge och både Hanna och Nora fick tillsvidareanställningar redan från årsskiftet.

Våra traineer och deras upptåg kunde ni under traineeperioden följa på vår blogg.

Under 2017 kommer vi inte att erbjuda några traineeplatser, däremot kommer vi ha praktikplatser för studenter från affärssystemprogrammet vid Halmstad Högskola även under läsåret 2017/2018.

 


Aktuellt