Vill du jobba med oss och vara direktkonsultare?

Nu behöver vi bli fler igen och söker efter dig som – precis som vi –  vill leva efter våra värdeord glädje, trygghet och respekt för varandra. Det är våra ledord som vi dagligen arbetar efter att uppfylla.

“Direktkonsult ska fortsätta vara ett nyfiket bolag som strävar efter att ligga i framkant av utvecklingen inom affärssystem, integrationer”, mer om oss här.

Är du affärssystemkonsult och vill vara en i vårt team?

Team_direktkonsult

Lockar det dig att jobba med Visma Business och Visma.net? Som affärssystemkonsult hos Direktkonsult arbetar du med implementation, förvaltning och vidareutveckling av våra kunders system och arbetsprocesser. Lika viktigt som ett lyckat implementationsprojekt är att framgångsrikt ta hand om och förvalta våra kunder även därefter.

Vår ambition är att vara en komplett supportgivare åt våra kunder och vår back office funktion med bland annat First Line support är en central del av vårt kundstöd.

 

Trivs du med att jobba i en organisation med nära till besluten? I team, men med med stort eget ansvar för att forma din roll och din vardag? Då kanske du vill bli vår nästa medarbetare, varmt välkommen att höra av dig. Just nu söker vi främst nya kollegor till vårt Göteborgskontor, men även i Stockholm finns tillväxtplaner så låt för all del inte orten vara ett hinder.

Hör gärna av dig till Agneta Eriksson, tel 031-93 97 09 eller mail agneta.eriksson@direktkonsult.se om du är nyfiken på oss eller känner att vi borde träffas.

 

Direktkonsults traineeprogram hösten 2019

Vår satsning på Visma.net, nordens bästa affärssystem i molnet, gör att vi växer så det knakar. Även under hösten 2019 är därför Direktkonsults traineeprogram igång igen. Med start i september är det full fart med både utbildningar och praktiskt arbete i våra kundprojekt. I Stockholm har vi fortfarande en plats ledig för rätt person.

Traineeperioden innebär en mix av teori och praktik som ger möjlighet att snabbt utvecklas i sin roll och få en kick-start in i sin nya karriär.

Tillsammans med erfarna konsulter får du lära dig Visma.net och andra system vi arbetar med och hur arbetsprocesserna ser ut.  Med målet att under traineeperioden bli en certifierad Visma.net-konsult, kommer du att vara en del av vårt Visma.net-team som hjälper både nya och befintliga kunder att vässa sina processer och lösningar ännu mer.

När vi hittat rätt så stänger vi ansökan så vänta inte.