Vill du jobba med oss och vara direktkonsultare?

Glädje, trygghet och respekt för varandra. Det är våra ledord som vi dagligen arbetar efter att uppfylla.

“Direktkonsult ska fortsätta vara ett nyfiket bolag som strävar efter att ligga i framkant av utvecklingen inom affärssystem, integrationer”, mer om oss här.

Vill du vara en i vårt team?

Hör i så fall av dig till Agneta Eriksson, tel 031-93 97 09 eller mail agneta.eriksson@direktkonsult.se, så snart du kan.

Vi har många spännande uppdrag framför oss och är på jakt efter nya medarbetare.

 

I Stockholm söker vi affärssystemkonsulter som vill jobba med Visma.net och Visma Business – helst en riktig logistikstjärna!

vismakonsult jobb goteborg

Du kommer att jobba med införande, utbildning och förvaltning av kundens systemlösning, men också med vidareutveckling av såväl systemlösningen som kundens processer. Just nu vill vi gärna hitta dig som är en riktig fena på logistikprocesser!

Vi ser gärna att du har:

  • Ekonomisk utbildning, gärna civilekonom eller motsvarande.
  • Och alltså är en logistiker av rang! Som vet av erfarenhet hur viktigt det är att envist och outtröttligt effektivisera ett företags order-, lager- och leveransprocesser.
  • Erfarenhet av Visma Business, Visma.net eller andra Vismaprodukter är meriterande, men även arbete med andra affärssystem är en fördel.

För att lyckas hos Direktkonsult ska du vara:

  • Analytisk, strukturerad och ha goda kunskaper om de flöden som hanteras i ett affärssystem.
  • Nyfiken och drivande för att hela tiden vilja fortsätta förbättra kunders processer.

För den här rekryteringen samarbetar vi med ROI Rekrytering. Är du intresserad så vill vi därför att du registrerar din ansökan via deras rekryteringsverktyg.

Direktkonsults traineeprogram hösten 2018

Vår satsning på Visma.net, nordens bästa affärssystem i molnet, gör att vi växer så det knakar. Under hösten 2018 är därför Direktkonsults traineeprogram igång igen. Med start i september kommer Niklas att vara i full gång med både utbildningar och praktiskt arbete i våra kundprojekt.

Traineeperioden innebär en mix av teori och praktik som ger möjlighet att snabbt utvecklas i sin roll och få en kick-start in i sin nya karriär. Kolla gärna närmare på Traineebloggen!

Tillsammans med erfarna konsulter kommer Niklas att lära sig Visma.net och andra system vi arbetar med och hur arbetsprocesserna ser ut.  Med målet att under traineeperioden bli en certifierad Visma.net-konsult, är Niklas redan en del av vårt Visma.net-team som hjälper både nya och befintliga kunder att vässa sina processer och lösningar ännu mer.