Vill du jobba med oss och vara direktkonsultare?

Glädje, trygghet och respekt för varandra. Det är våra ledord som vi dagligen arbetar efter att uppfylla.

“Direktkonsult ska fortsätta vara ett nyfiket bolag som strävar efter att ligga i framkant av utvecklingen inom affärssystem, integrationer”, mer om oss här.

Vill du vara en i vårt team?

Är du affärssystemkonsult? Logistikstjärna? Utvecklare? Ja, då kanske du har kunskaper och erfarenheter som gör att vi skulle kunna ha glädje av varandra. Vi jobbar med införande, utbildning och förvaltning av kundens systemlösning, men också med vidareutveckling av såväl systemlösningen som kundens processer.

Ett brett område alltså, vilket gör att även våra medarbetare har vitt skilda bakgrunder. Vissa av oss har ekonomisk utbildning, andra är  logistiker som vet av erfarenhet hur viktigt det är att envist och outtröttligt effektivisera ett företags order-, lager- och leveransprocesser. Och sen har vi förstås vår utvecklingsavdelning med systemvetare och programmerare, som med anpassningar och vidareutveckling ser till att kundens systemlösning uppfyller behoven.

För närvarande söker vi inte aktivt personal, men “rätt” person är vi förstås alltid intresserade av att komma i kontakt med. Glädjande nog, brukar vi alltid ha spännande uppdrag framför oss och är därför ofta på jakt efter nya medarbetare.

Hör gärna av dig till Agneta Eriksson, tel 031-93 97 09 eller mail agneta.eriksson@direktkonsult.se om du är nyfiken på oss eller känner att vi borde träffas.

Direktkonsults traineeprogram hösten 2018

Vår satsning på Visma.net, nordens bästa affärssystem i molnet, gör att vi växer så det knakar. Under hösten 2018 är därför Direktkonsults traineeprogram igång igen. Med start i september kommer Niklas att vara i full gång med både utbildningar och praktiskt arbete i våra kundprojekt.

Traineeperioden innebär en mix av teori och praktik som ger möjlighet att snabbt utvecklas i sin roll och få en kick-start in i sin nya karriär.

Tillsammans med erfarna konsulter kommer Niklas att lära sig Visma.net och andra system vi arbetar med och hur arbetsprocesserna ser ut.  Med målet att under traineeperioden bli en certifierad Visma.net-konsult, är Niklas redan en del av vårt Visma.net-team som hjälper både nya och befintliga kunder att vässa sina processer och lösningar ännu mer.