Vill du jobba med oss och vara direktkonsultare?

Glädje, trygghet och respekt för varandra. Det är våra ledord som vi dagligen arbetar efter att uppfylla.

”Direktkonsult ska fortsätta vara ett nyfiket bolag som strävar efter att ligga i framkant av utvecklingen inom affärssystem, integrationer”, mer om oss här.

Vill du vara en i vårt team?

Hör i så fall av dig till Agneta Eriksson, tel 031-93 97 09 eller mail agneta.eriksson@direktkonsult.se, så snart du kan.

Vi har många spännande uppdrag framför oss och är på jakt efter nya medarbetare.

 

I Stockholm söker vi affärssystemkonsulter som vill jobba med Visma Business och Visma.net

vismakonsult jobb goteborg

Du kommer att jobba med införande, utbildning och förvaltning av kundens systemlösning, men också med vidareutveckling av såväl systemlösningen som kundens processer.

Vi ser gärna att du har:

  • Ekonomisk utbildning, gärna civilekonom eller motsvarande.
  • Eller är du kanske en logistiker av rang? Och som av erfarenhet vet hur viktigt det är att envist och outtröttligt effektivisera ett företags order-, lager- och leveransprocesser?
  • Erfarenhet av Visma Business, Visma.net eller andra Vismaprodukter är meriterande, men även arbete med andra affärssystem är en fördel.

För att lyckas hos Direktkonsult ska du vara:

  • Analytisk, strukturerad och ha goda kunskaper om de flöden som hanteras i ett affärssystem.
  • Nyfiken och drivande för att hela tiden vilja fortsätta förbättra kunders processer.

Direktkonsults traineeprogram hösten 2018

Vår satsning på Visma.net, nordens bästa affärssystem i molnet, gör att vi växer så det knakar. Under hösten 2018 drar vi därför igång Direktkonsults traineeprogram på nytt. Ansök senast 15 maj, observera dock att tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstidens utgång.

Traineeperioden kommer att innebära en mix av teori och praktik som ger möjlighet att snabbt utvecklas i din roll och få en kick-start in i din nya karriär. Kolla gärna närmare på Traineebloggen!

Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna konsulter och lära dig Visma.net och andra system vi arbetar med och hur arbetsprocesserna ser ut.  Målet är att du under traineeperioden ska bli en certifierad Visma.net-konsult, för att därefter kunna bli en del av vårt Visma.net-team och hjälpa både nya och befintliga kunder att vässa sina processer och lösningar ännu mer.

Skicka in din ansökan till trainee@direktkonsult.se