Karriär

Sedan 1985 har vi på Direktkonsult arbetat efter samma ledstjärna. Att alltid sträva efter att leverera effektiva systemlösningar för våra kunder. Här hittar du lediga tjänster hos oss på Direktkonsult.

Lång erfarenhet inom processutveckling

Vi har sedan starten varit ett bolag som älskar utveckling. Det är bakgrunden till egenutvecklade system som PAJP och Visitor.
Det var även anledningen till vårt val att bli Visma-partner 1997 som med sin stora flexibilitet passar företag med vitt skilda behov. Genom att systematiskt arbeta med ständiga förbättringar av våra tjänster, processer och vår metodik ska vi arbeta förebyggande med att utveckla oss och våra kunders vardag. Och föreslå de system, lösningar och tjänster som är bäst för kunden – utifrån kundens behov och processer.

Direktkonsult har erfarenhet inom processutveckling och konsulter som arbetar med att effektivisera sina kunders verksamhetsprocesser. Vi jobbar med affärssystemen Visma Business och Visma.net samt egenutvecklade och tredjeparts-system.

Vision

Direktkonsults vision är enkel – vi ska förenkla världen. Vår ambition är att sträva efter lösningar som helt enkelt förenklar arbetet för våra kunder genom smarta systemlösningar.

vismakonsult_john_tingstrom
Ikon citattecken

Direktkonsult kändes rätt eftersom det är en organisation med hög kompetens inom alla områden som krävs för att kunna tillhandahålla bra lösningar till våra kunder. Som konsult har man dessutom stora möjligheter att utvecklas och trivselfaktorn är hög.

John Tingström
Verksamhetskonsult, Stockholm

Vad innebär det att vara Direktkonsultare?

Att vara anställd på Direktkonsult innebär att man får många möjligheter att utvecklas som person. Både på och utanför jobb. På jobb lär vi oss ständigt nya saker och delar med oss till våra kollegor. Vi har kul, högt till tak och nära till skratt. Utanför jobb åker vi på kick-off resor, går på AW, tränar tillsammans, spelar en och annan golfrunda, firar små som stora framsteg och försöker ständigt hitta på nya roliga saker som för oss närmre varandra.

Vad säger våra medarbetare?

Läs några av våra medarbetares berättelser varför de valde att söka sig till Direktkonsult och vad de har för förväntningar på sitt arbete, sin yrkesroll och sina utvecklingsmöjligheter.

Företagskulturen och viljan framåt lockar Johannes

”Direktkonsult står inför en fas där tillväxt och modernisering är i fokus vilket tilltalar mig”…

Digitalisering & automatisering är Andreas specialitet

Möt Direktkonsults senaste tillskott Andreas Styrnell. Andreas har 14års erfarenhet av ERP system, främst inom…

Användarvänlighet i affärssystem viktigt för Axel

Användarvänlighet i affärssystem ligger Axel varmt om hjärtat. Efter flera år som kund och systemanvändare…

Spontanansökan

Känner du dig redan som en Direktkonsultare? Lockas du av att jobba med Vismas kraftfulla affärssystem? Vill du ha kul både på och utanför jobb? Vi söker alltid efter nya talanger. Skicka gärna in ditt CV nedan så hoppas vi att du blir en i gänget.


    Genom att klicka på skicka godkänner du att Direktkonsult sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.