Kavat Vård

Kavat Vård AB

Personalplaneringssystem PAJP genererar faktureringsunderlag som exporteras till Visma Business för fakturering och redovisning

Effektiv fakturering en nödvändighet

Kavat Vård  är ett privat vård- och omsorgsföretag som driver egna äldreboenden på Östermalm, i Skärholmen och Spånga. Med sina 300 medarbetare och en årlig omsättning på 120 miljoner kronor driver man idag nio boenden med olika inriktningar, anpassade efter exempelvis språk, kultur och specialintressen.

Kavat Vård och Direktkonsult har samarbetat sedan Kavat Vård startade sin verksamhet och öppnade sitt första boende. Att ha en effektiv administration för att kunna lägga mer resurser på omsorgsarbetet var en målsättning för Kavat Vård.

Med hjälp av vårt personalplaneringssystem PAJP hanteras brukarna i PAJP för att generera ett faktureringsunderlag som sedan exporteras till Visma Business för fakturering och redovisning.

Fakta

Kavat Vård driver äldreboenden i Stockholmsområdet och valde redan vid starten en effektiv lösning med PAJP och Visma Business i centrum för faktureringsflödet.

Kundansvarig