Liseberg_Helix

Liseberg

Stora transaktionsflöden kräver ett affärssystem där integrationer, effektivisering och automatisering ger full kontroll

Liseberg är faktiskt bland de allra första företagen i Sverige som började använda Visma Business! Över 15 år senare ger systemet fortfarande full kontroll över choklad, lotterier och karuseller. Det som lite torrt också kan kallas kostnader, intäkter och aktiviteter.

En verksamhet som Lisebergs förändras ständigt och har dessutom mycket stora transaktionsflöden. Då krävs ett affärssystem som med effektivisering och automatisering ger full kontroll. Genom att integrera Visma Business med exempelvis kund- och säljsystem säkerställer man enklare registerunderhåll och korrekt statistik. Ger förutsättningar för vassare rapporter och bättre beslutsunderlag helt enkelt.

Direktkonsult är sedan många år Lisebergs partner i det fortsatta arbete som garanterar att Visma Business ständigt ger Liseberg den snabbhet, effektivitet och pålitlighet som krävs av ett affärssystem i dagens föränderliga värld.

Läs mer om hur integrationer kan effektivisera en verksamhet.

Fakta

En verksamhet som ständigt förändras och har stora transaktionsflöden kräver ett affärssystem som med effektivisering och automatisering ger full kontroll.