Swelube

Swelube AB

Automatiserade flöden och mobil tillgång till information för ökad effektivitet

Swelube AB är en komplett leverantör av smörjmedel, kemikalier, oljedistribution och verkstadsutrustning till märkes- och allbilsverkstäder, butiker, lastbilsverkstäder, åkerier och entreprenadföretag. Swelube är generalagent för MPM Oil, Amalie Oil och Peak Antifreeze i Skandinavien.

Problem

Det tidigare affärssystemet motsvarade inte Swelube:s behov. Det gick inte att skapa vissa rapporter och rapporterna man kunde skapa varför tidskrävande. Systemet började bli för litet och behovet för att skapa rapporter till kemikalieinspektionen eller Swelube:s tyska ägare krävde ett annat system. Det manuella arbetet var allt för kostbart för företaget vilket inte var bra för tillväxten.

Lösning

Swelube fokuserar på automatisering av flöden och mobil tillgång till information. Allt för en effektiv administration som bidrar till ökad lönsamhet. Det innebär att man valt en lösning med Visma Business OnDemand, e-fakturor med Visma AutoInvoice och SÄLJA, Direktkonsults webbaserade försäljningsverktyg när man arbetar ute på fältet.

Läs mer om SÄLJA och hur säljarens arbete på fältet kan effektiviseras.

 

Swelube

Effektivisering av försäljning och orderflöden.

      Effektivisering av försäljning och orderflöden

      Hur du kan effektivisera din verksamhet för att skapa möjlighet att växa

 

Fakta

Swelube AB fokuserar på automatisering av flöden och mobil tillgång till information. Allt för en effektiv administration som bidrar till ökad lönsamhet.

Arbetsprocesser

E-handel

Bransch

Grossister

Kundansvarig