Poolkungen effektiviserar lagerhanteringen

PoolKungen AB

Med PoolKungen som leverantör får du produkter av högsta kvalitet och tillgång till engagerade experter som stöttar dig både när du skaffar pool och många år därefter. Genom integration mellan Visma.net och Ongoing Warehouse och automatiserade rutiner och processer har PoolKungen nu fått den effektiviserade lagerhantering man eftersträvade vid bytet till Visma.net.

Problem

PoolKungen ville effektivisera sin lagerhantering och knyta ihop alla försäljningar i samma system, oavsett om kunden handlade via någon av de fysiska butikerna eller via webbshopen – alla med varsitt lager som ska kunna följas upp redovisningsmässigt.

Lösning

Direktkonsult har integrerat Visma.net med Ongoing Warehouse, det webbaserade lagersystem som används av PoolKungens externa lager i Helsingborg. De fysiska butikernas lager hanteras direkt i Visma.net, liksom webbshopen.

Rutiner och flöden har skapats för att även hantera exempelvis transferorder (lagerflytt från Ongoing till butikslager) och direktleveranser från leverantörer, samt olika betalningsalternativ och rutiner för del – eller helbetalning vid förskottsfakturering.

Fakta

Integration Visma.net och Ongoing Warehouse för effektiv lagerhantering

Bransch

E-handel Handel