JR Kött

JR_puff_spårbarhet

JR Kött startade i liten skala 1996. Det goda mottagandet från krögare och restaurangägare gav oss möjlighet att successivt bygga upp en bred produktflora. Idag omfattar JR Kötts produkter det mesta och bästa inom kött, fisk och skaldjur för restaurangbranschens behov.

Företaget har startat upp nya verksamheter för att kunna säkerställa kvalitet, pris och tillgång och för att kunna hänga med utveckling och kunna utveckla nya produkter.

Problem

Företaget arbetade för manuellt med sina produktions- och plockprocesser. JR Kött letade efter ett system som skulle ge bättre kontroll över lager och produktion. När även lagkraven för spårbarhet av fisk tillkom behövde de finna en lösning som täckte deras totala behov för verksamheten.

Lösning

Med Direktkonsult som partner har JR Kött förbättrat sina flöden i Visma Business. SPÅRA och det integrerade digitala plocksystemet Mobil Lager implementerades i verksamheten. Nu rapporteras all fiskförädling till Havs- och Vattenmyndigheten samtidigt som lager och produktionsprocesserna har digitaliserats och effektiviserats.

 

JR Kött

Digitala processer för livsmedelsproduktion och försäljning med spårbarhet.

      Digitaliserade processer för produktion och lager med spårbarhet

      Hur integrationer och automatiserade processer kan utveckla ett livsmedelsföretag

Fakta

Visma Business och SPÅRA effektiviserar flöden i verksamheten

Kundansvarig