Affärssystemstudenter utbildas i Visma.net vid KU

Karlstads Universitet

 

Direktkonsult har nu ett samarbete med ämnet Informatik på Handelshögskolan vid Karlstads universitet där vi kommer att leverera marknadsledande ERP systemet Visma.net.

Problem

För att stärka utbildningen och ge eleverna kunskaper i marknadsledande affärssystem så sökte utbildningen efter system att arbeta med för deras studenter. Deras tidigare lösning gav eleverna begränsade möjligheter att arbeta med processer och flöden. Rätt systemval ger deras studenter stora fördelar på morgondagens arbetsmarknad.

Lösning

Informatik på Handelshögskolan vid Karlstads universitet blir även först ut vid ett lärosäte i Sverige att utbilda i det marknadsledande ERP systemet Visma.net. Studenterna ska till en början lära sig grunderna i ett affärssystem för att sedan successivt under utbildningstiden bygga på sina kunskaper kring Affärssystem.

I ett inledande skede kommer studenterna som studerar IT, projektledning och affärssystem samt IT-design: Affärssystem och ekonomi att ta del av Visma.net. Men avdelningen för informatik tillsammans med oss på Direktkonsult planerar redan för hur vi tillsammans kan se till att fler studenter får ta del av Visma.net.

Läs mer >>>

Vill ni veta mer om Visma.net så tycker vi ni ska ta kontakt med vår affärsutvecklare Jonas Svensson som var med och tog fram utbildning, och upplägg för avdelningen för informatik på Handelshögskolan vid Karlstads universitet.

 

System

Visma.net

Arbetsprocesser

Beslutsstöd Rapportering

Kundansvarig

Fredrik_kund

Fredrik Lindblad
031 – 93 97 23
fredrik.lindblad@direktkonsult.se