Mockberg

Mockberg grundades med visionen att skapa accessoarer som kombinerar traditionell svensk smyckesdesign med dagens moderna skandinaviska minimalism och funktionalitet. De har växt snabbt, både på den svenska marknaden och internationellt.

Problem

Mockberg behövde effektivisera kundprocessen – från att en order var lagd på webbshoppen till att kunden hade varan levererad. De behövde ett affärssystem som kunde integreras med Magento, som är deras webbplattform samt deras tredjepartslager som använder WMS systemet Ongoing. Företaget är i stark tillväxt och vill kunna växa utan att administrationen ökar markant så de behövde automation och effektiva arbetsprocesser för ekonomi.

Lösning

Med Direktkonsult och Visma.net har Mockberg nu fått en lösning där systemen är integrerade och där Vismas smarta lösningar för fakturahantering minskar manuell administration. Mockberg har stora ambitioner att växa framöver och satsar mer på webben och onlineförsäljning där de nu kan öka med minst 300% innan de behöver förändra något i deras systemlösningar.

 

Mockberg

Ökad kundnöjdhet och tillväxt med Visma.net

      Integrationer av webbshop och tredjepartslager till Visma.net

      Hur integrationer och effektiva processer i ett webbaserat affärssystem kan utveckla ett företag

Fakta

Integration Visma.net och Magento för effektiv orderhantering.

System

Visma.net

Bransch

E-handel Handel

Kundansvarig