Kurser & WebbinarWebbinar Project Management – Agil Projektledning (Online)

torsdag, 26 nov 2020

09:00 – 10:00

Trender inom projekt & tidredovisning. Vi kommer kika närmare på hur vi i en projektorganisation kan spara tid genom hela kedjan. Mindre manuellt arbete för ekonomiavdelningen, realtidsinformation för projektledare och effektiv rapportering för konsulterna. Allt för att sätta kunden i fokus och lägga minimal tid på administrativa arbetsuppgifter.

Innehåll:

  • Hur kan du som projektledare jobba mer Agilt?
  • Hur minskar vi manuellt arbete genom hela organisationen?
  • Var alltid uppdaterad med realtidsinformation
  • Automatisk uppföljning och rapportering
  • Plattformsoberoende

Uppkoppling

Vi använder främst Skype och MS Teams när vi håller våra webbinar. En länk till något av de två verktygen kommer att mailas ut på morgonen på webbinardagen. Testa gärna innan att din mikrofon och högtalare/hörlurar fungerar då båda verktygen är digitala.

Kategori

Webbinar

Plats

Online

Kostnad

Pris
torsdag, 25 mar 2021
09:00
Visma och Direktkonsult bjuder in till webinar och visar befriande fördelar med att ta steget mot ett molnbas...
torsdag, 22 apr 2021
09:00
Visma och Direktkonsult bjuder in till webinar och visar befriande fördelar med att ta steget mot ett molnbas...Kurser

Direktkonsult erbjuder kurser i våra olika affärssystem där du som användare kan utveckla dina kunskaper i systemets processer. Vi erbjuder kurser dels i klassrum men även online, och de hålls alltid med en erfaren affärssystemkonsult och är framtagna i sådan form att de lämpar sig för de flesta oavsett erfarenhet.
 

Webbinar

Webbinar är våra kostnadsfria event där du inspireras och finner nya möjligheter att arbeta i våra affärssystem och dess kringprodukter. Vi visar hur du kan automatisera interna processer, lär dig hur du enkelt kan budgetera och bygga rapporter, hantera tid och projekt och mycket mer därtill.

Se våra tidigare inspelade webbinar här.

Tips & Trix

Du har väl inte missat våra Tips & Trix filmer. Här kan du få korta smidiga tips om hur du utför specifika arbetsuppgifter på ett enkelt sätt. För mer information läs här.