Kurser & WebinarVi vet hur ni blir av med flaskhalsarna

torsdag, 23 sep 2021

10:00 – 11:00

När vi på Direktkonsult nyligen summerade perioden med Corona stod en slutsats tydlig och klar: De företag som klarat sig allra bäst och påverkats minst av den osäkerhet som präglat perioden är de som har ett modernt systemstöd på plats.

Med expertis inom affärssystem ser vi tydliga skillnader, och kan ge många konkreta exempel på hur affärssystemet och hur man jobbar har varit avgörande.

Nu vill vi dela med oss av våra insikter kring affärssystemets stora betydelse för verksamheter att stå starka när det stormar, och inte minst den avgörande roll det kan spela för ett digitalt och effektiv arbetssätt. Tillsammans med Visma och vår kund Jonas Rosenlind, som i sin roll som CFO har goda erfarenheter av effektiviseringsmöjligheterna med Visma.net, bjuder vi in in dig till ett webinar.

Välkommen på webinar tillsammans med Visma och Jonas Rosenlind September kl 10.00 – 11.00

Innehåll:

  • Hur du automatiserar och effektiviserar i Visma.net
  • Vår kund Jonas Rosenlind som i sin roll som CFO berättar om hur deras nya vardag har blivit enklare för alla.
  • Jonas tipsar också hur det är att ta steget till ett modernt affärssystem, vilka fallgropar man kan undvika.

Uppkoppling

Vi använder Microsoft Teams när vi håller våra webinar. En länk till verktyget kommer att mailas ut på morgonen på webinardagen. Testa gärna innan att din mikrofon och högtalare/hörlurar fungerar då verktyget är digitalt.

Kategori

Webinar

Plats

Online

Kostnad

PrisKurser

Direktkonsult erbjuder kurser i våra olika affärssystem där du som användare kan utveckla dina kunskaper i systemets processer. Vi erbjuder kurser dels i klassrum men även online, och de hålls alltid med en erfaren affärssystemkonsult och är framtagna i sådan form att de lämpar sig för de flesta oavsett erfarenhet.
 

Webinar

Webinar är våra kostnadsfria event där du inspireras och finner nya möjligheter att arbeta i våra affärssystem och dess kringprodukter. Vi visar hur du kan automatisera interna processer, lär dig hur du enkelt kan budgetera och bygga rapporter, hantera tid och projekt och mycket mer därtill.

Se våra tidigare inspelade webinar här.

Tips & Trix

Du har väl inte missat våra Tips & Trix filmer. Här kan du få korta smidiga tips om hur du utför specifika arbetsuppgifter på ett enkelt sätt. För mer information läs här.