dashboard-affarssystem

Den digitala transformationen – mässa om affärssystem i Värnamo

Affärssystem, Digitalisering, Effektivisering

Digitalisering

Den digitala transformationen har pågått under lång tid och det växer fram nya tekniker, affärsmodeller och marknader. Förändringar innebär att du behöver sätta dig in i vilka möjligheter, men även vilka hot som ditt företag ställs inför. Det är temat på årets mässa om affärssystem i Värnamo där vi finns på plats.

  • Vilka är hoten och möjligheterna för företagen?
  • Vad innebär digitaliseringen för arbetsmarknaden?
  • Hur kan svenska företag leda utvecklingen?

Mässa i Värnamo – framtidens affärssystemAffärssystem.nu

I över 20 år har vi på Direktkonsult arbetat med Vismas affärssystem och vi fortsätter utvecklingen med framtidens affärsystem – Visma.net. Direktkonsult är ett av de företag som varit Vismapartner allra längst i Sverige. Vi har genom åren implementerat Visma-lösningar hos mängder av såväl stora som små företag och organisationer. Sedan lanseringen av Visma.net har vi även där varit en aktiv partner med strukturerade processer kring implementation, support och vidareutveckling.

Vad innebär den digitala transformationen för ditt företag? Kom till vår monter i Värnamo, vi berättar mer om Visma.net och hur du utnyttjar framtidens affärssystem för att automatisera dina ekonomi- och logistikprocesser.

Läs mer om vårt mässerbjudande >>>

Den digitala resursen

Vad kan digitalisering ge för hjälp för ditt företag. För oss innebär det en resurs med hög kapacitet som arbetar 24 timmar på dygnet, alla dagar i veckan. I dina system skapas automatiseringar som utför uppgifter som sparar tid och mänskliga resurser. Du får tid till värdeskapande aktiviteter. Missa inte att fråga om automatisering när du söker efter ett nytt affärssystem.

Enligt Vismas rapport Det digitala samhället anser sex av tio personer i Sverige att det är viktigt att hänga med i den digitala utvecklingen. Frågan är hur bra koll du har? Gör Vismas snabba test för att ta tempen på din kunskap kopplad till digitalisering. Testet innehåller sju korta frågor.

Vi ger rådgivning

Behöver du rådgivning för ditt företag? Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

 

 

 

Dela nyheten