Effektiviserad lagerhantering med Mobil Lager och Visma Business

Du sänker dina kostnader samtidigt som kvaliteten och kundservicen förbättras. Med funktioner som inventering, godsmottagning, märkning och plockning, får du med Mobil Lager en handdatorlösning som gör att du enkelt kan effektivisera din lagerhantering. Det går inte bara fortare, det blir också färre fel.

Istället för att sitta fast vid skrivbordet, ger det mobila gränssnittet dig full kontroll via en handdator istället och du har alltid uppdaterad lagerinformation.

Inleveranser, plockning och inventering direkt i en handdator

Krister Selenius, AffärssystemkonsultMed Mobil Lager har vi minimerat plockfel hos många av våra kunder. Genom att handdatorn hjälper dig att kontrollera att du har valt rätt vara och är på rätt plats när du plockar kommer felplocken att minska.

Det bästa med Mobil Lager är enkelheten och att du snabbt kommer igång med lösningen. Genom enkel integration med Visma Business kan vi få upp systemet och du har dina plockordrar tillgängliga. Det är inget stort projekt att starta upp, däremot kräver det att du har märkt upp och har ordning och reda på ditt lager.

Kontakta Krister Selenius på LinkedIn, senior affärssystemkonsult

Effektiviserad lagerhantering som sänker dina kostnader

Plockningen blir inte bara snabbare och effektivare, utan också säkrare med färre fel vilket minskar antalet returer. Inventering kan göras snabbare och effektivare. Med Mobil Lager och Visma Business får du en effektiviserad lagerhantering som sänker dina kostnader samtidigt som kvaliteten och kundservicen förbättras.