Effektiviserad lagerhantering med mobilLager och Visma Business

Du sänker dina kostnader samtidigt som kvaliteten och kundservicen förbättras. Med funktioner som inventering, godsmottagning, märkning och plockning, får du med mobilLager en handdatorlösning som gör att du enkelt kan effektivisera din lagerhantering. Det går inte bara fortare, det blir också färre fel.

Istället för att sitta fast vid skrivbordet, ger det mobila gränssnittet dig full kontroll via en handdator istället och du har alltid uppdaterad lagerinformation.

 

Effektiv och säker plock
Du får dina plockupppdrag direkt in i enheten. Med scannern plockar du din order och klarmarkerar när du är färdig. Minskar risken för felplock och effektiviserar arbetet.
Enkel inventering
Skicka ut inventeringsuppdrag. Inventera dina produker och uppdatera antal enkelt i handenheten. Du sparar tid och har bättre kontroll över lagersaldot.
Smidiga inleveranser
När dina varor ankommer till lagret, leverera in produkterna med er handdator. Du kan även addera lösningar för att märka upp gods vid mottagningen för intern spårbarhet.

 
 

JR Fenix Food trading fick effektivare lagerrutiner

Med Direktkonsult som partner har JR Fenix Food Trading förbättrat sina flöden i Visma Business. SPÅRA och det integrerade digitala plocksystemet mobilLager implementerades i verksamheten. Nu rapporteras all fiskförädling till Havs- och Vattenmyndigheten samtidigt som lager och produktionsprocesserna har digitaliserats och effektiviserats.
 
Plockningen blir inte bara snabbare och effektivare, utan också säkrare med färre fel vilket minskar antalet returer. Inventering kan göras snabbare och effektivare. Med mobilLager och Visma Business får du en effektiviserad lagerhantering som sänker dina kostnader samtidigt som kvaliteten och kundservicen förbättras.
 
Läs mer >>>
 
 

Mobil Lager

Effektivsera lagerrutiner med digitala verktyg

      Effektivare lagerrutiner med digitalisering

      Hur du kan effektivisera din verksamhet för att skapa möjlighet att växa


 
 

Inleveranser, plockning och inventering direkt i en handdator

Krister Selenius, AffärssystemkonsultMed mobilLager har vi minimerat plockfel hos många av våra kunder. Genom att handdatorn hjälper dig att kontrollera att du har valt rätt vara och är på rätt plats när du plockar kommer felplocken att minska.
 
Det bästa med mobilLager är enkelheten och att du snabbt kommer igång med lösningen. Genom enkel integration med Visma Business kan vi få upp systemet och du har dina plockordrar tillgängliga. Det är inget stort projekt att starta upp, däremot kräver det att du har märkt upp och har ordning och reda på ditt lager.

/Krister Selenius

Tel. 08-400 545 62
E-post: krister.selenius@direktkonsult.se
Kontakta mig gärna på LinkedIn