projekt-vismanet

Automatisering och lyckat projekt

Affärssystem, Om Direktkonsult, visma.net

 

Vi tog ett samtal med Pär Hallén som är ägare av Mron AB, en ledande leverantör i Sverige av kemiska produkter inom underhåll, reparation, drift, rengöring och hygien. De är exklusiva distributörer i Sverige av produkter från Nordenolje och Scantech. Mron implementerade Visma.net tillsammans med oss på Direktkonsult under 2020. Nu tog vi ett samtal för att prata om erfarenheter från upphandlingen och projektet som genomfördes.

Automatiseringar som sparar tid

Anledningen till att valet föll på Direktkonsult och Visma.net var främst för att Jonas Svensson var duktig i säljprocessen, en process som tog en tid. De ville vara noggranna med sitt val av system och såg på flera konkurrerande lösningar. Stora nycklar till att Pär blev övertygad var automatiseringar som Visma.net erbjuder. Pär ville se att de kunde spara tid genom att arbeta på ett nytt sätt.

 

”Jonas Svensson är en duktig säljare och kundkontakt som gett oss grym service hela vägen i processen”
Pär Hallén – Ägare Mron AB

 

Lyckat projekt med Visma.net och Direktkonsult

Projektet med Direktkonsult anser Pär varit lyckat. Bra stöd både från konsulterna och ansvarig säljare gjorde att de kom igång på ett bra och tryggt sätt. Pär har erfarenheter från tidigare systemimplementationer som krävt större anpassningar och projekteringar. Visma.net var ett helt annat projekt där processerna var klara och anpassningarna mindre.

Det Pär ser nu är att de har kunnat använda sig av de standardprocesser Visma.net har, med några mindre justeringar. Redan nu ser de bra effekter av de automatiseringar som systemet erbjuder där tid sparas. En anekdot är att Mron:s systerföretag i Norge också använder Visma.net, vilket Pär faktiskt inte visste. Nu när det sett på företagens system och processer så arbetar de väldigt likt trots att de implementerat helt var för sig.

 

Har du funderingar kring Visma.net eller hur ett projekt går till, kontakta oss idag så berättar vi mer.

Boka fri rådgivning

Dela nyheten