Direktkonsult önskar God Jul

God Jul och Gott Nytt År önskar vi våra kunder och parters, nästa år ses vi i molnet

Okategoriserade

För oss på Direktkonsult har 2017 varit ett spännande år. Vi har fått många nya kunder, främst inom det nya affärssystemet Visma.net vilket vi förstås tycker är jätteroligt. Men också hos nya och gamla Visma Business-kunder händer det mycket, med stora projekt igång eller planerade. Även PAJP, vårt eget personalplaneringssystem, vidareutvecklas tillsammans med såväl nya kunder som MIAB och befintliga som Sodexo. Gemensamt för alla våra projekt är att de helt eller delvis lever sitt liv som cloud- eller mobila lösningar. Helt i linje med alla analytikers trendspaningar alltså!

I takt med att Direktkonsult växer på kundsidan är det skönt att detsamma gäller även på personalsidan. 2016 års nyrekryteringar Gabriella Hennings, Hanna Uhlén och Nora Veress, har utvecklats till fullfjädrade konsulter och utvecklargruppen har nyligen fått ytterligare förstärkning genom Zacharias Berggren. Och blir 2018 lika intensivt som 2017 varit, måste vi nog bli ytterligare fler under året som kommer.

Årets julklapp från oss blir solceller via Barnfonden.

Molnet i fokus även 2018

Att arbeta mobilt och via webben kommer att vara i fokus under 2018, både för Visma Business och Visma.net. Godkänn fakturor & betalningar, lägg ordrar, registrera reseräkningar och mycket mer. Med mobil och webblösningar från Visma får du jobbet gjort där du är!

Vi tackar våra kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2017
och ser fram emot ett nytt spännande 2018 tillsammans med er!
Dela nyheten