Behöver du bygga avancerade rapporter på kort tid? One Stop Reporting.

Rapporter, budget och analys.

Nu lanserar Direktkonsult en ny produkt i vårt utbud. One Stop Reporting är ett webbaserat verktyg med integrationer mot Visma Business och Visma.net.

Rapporter i webben

Om du själv vill kunna skapa rapporter och distribuera de till andra i organisationen så är One Stop Reportings excelbaserade rapportverktyg en möjlighet. Publicera sedan rapporten i webbportalen och låt andra ta del av den. OSR Report Designer är integrerad i Microsoft Excel. Kombinationen av OSR Report Designer-funktionalitet och Excels standardfunktioner ger ett unikt, kraftfullt och flexibelt rapporteringsverktyg. Rapporter designas med dra-och-släpp-funktionalitet, vilket gör det enkelt att utforma även de mest avancerade rapporterna på väldigt kort tid. Under utformningen av rapporter kan du kontrollera att rapporter hämtar förväntade uppgifter genom en anslutning i realtid till ERP-systemet.

Bugetering

OSR Budgeting är en webbaserad budget- och prognosmodul som är fullt integrerad med övriga OneStop Reporting-produkter. Den låter dig registrera budgetdata direkt på webben så att budgeten omedelbart är tillgänglig via ERP-systemet. Budgetregistreringen erbjuder olika stödfunktioner, bland annat fördelningsnycklar, procentberäkningar, historiska tal och underspecifikationer, vilket bidrar till en smidig och effektiv budgetprocess. Budgetar och prognoser designas med hjälp av Excel-baserade OSR Report Designer, där du fritt kombinerar faktiska tal, budgettal och prognoser och skapar önskad detaljnivå.

Dashboard Designer

Med Dashboard Designer skapar du visuella dashboards på webben för presentation av nyckeltal, trender och utmaningar.

Dashboard Designer ger dig tillgång till ett bibliotek av grafiska komponenter, som stapel-, cirkel- och linjediagram, vilket gör det enkelt att framställa data grafiskt på önskat sätt. I likhet med övriga OSR-produkter är verktyget kopplat direkt till ERP-systemet eller ditt OSR-datalager. Dashboards ger därför åtkomst till data i realtid så att du enkelt kan övervaka ändringar och trender.

Du utformar enkelt dashboards genom att dra önskat grafiskt element in i designområdet. När du har skapat en dashboard kan du lagra komponenter för återanvändning i andra dashboards. Du kan också upprätta ditt eget bibliotek av färdiga dashboards.

Läs mer om produkten här >>>

/Fredrik Lindblad

0733-93 97 23