Ta planering och budget till nästa nivå med Effectplan – webbinar

Beslutsstöd, Effectplan, Effektivisering

Planering och budget

Är det dags att se över era rutiner.  Det kan finnas anledning att börja ta planering och budgetering till nästa nivå och släppa taget om traditionell budget. Börja med rullande prognos i kombination med aktivitetsbaserad planering. Låt oss visa er hur man kan göra det med minimal arbetsinsats men med maximalt systemstöd.

Effectplan låter er gå ifrån era gamla excelfiler och ni slipper jobbet med att konsolidera alla filer till en total som ska presenteras för styrelse och resterande organisation. Med drivarbaserad budgetering behöver inte budgeteraren vara ekonom för att kunna ge en bra bild av hur kommande året ser ut för sitt område. Det rollbaserade arbetsflödet med automatiskt utskick gör att budgeteringen styrs i fasta steg för en säkrare hantering.

Webbinar – effectplanPlanering och budgetering

Vi bjuder in er till ett webbinar den 29 april.

BOKA>>>

Innehåll:

  • Generell genomgång
  • Budgetinmatning på konto och drivarbaserad
  • Rollbaserat arbetsflöde
  • Automatisk konsolidering av budgetinmatning
  • Hur bygger man inmatninsgvyer?

 

 

Varför Effectplan

Effectplan är ett webbaserat system som gör att användaren får bättre förståelse för sin planering. Vi har förenklat processen och verktygets grundfunktioner. Det gör att du kan effektivisera planeringsprocessen i kalendertid samtidigt som organisationen i sin helhet kan minska nedlagd tid för budget och prognos.

Effectplan är systemet som tar organisationen från en konventionellt budgethantering till verksamhetsplanering där man arbetar mer med rullande prognoser som är aktivitetsbaserade.

Effectplan ger organisationer en planeringslösning för sina finansiella och operativa krav. Effectplan är flexibelt, innovativt och kraftfull samtidigt som den är byggd för ”Self Service”.

Läs mer >>>

 

Behöver du rådgivning för ditt företag? Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
+46 733 93 97 48
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

 

 

 

 

 

Dela nyheten