sommarkampanj_onestop

Rapporter och budget med One Stop Reporting – sommarkampanj

Beslutsstöd, Okategoriserade

Sommarkampanj!

Har du funderat på att förbättra ditt system med rapporter, budgetering eller konsolidering? Nu har vi ett kanonerbjudande. One Stop Reporting, som är integrerat med Visma Administration, Visma.net och Visma Business erbjuder nu systemet till riktigt bra priser. Rapporter och budget med One Stop Reporting hjälper ert företag få bättre kontroll och snabbare processer.

 

Sommarkampanj One Stop Reporting

Hur kan man digitalisera och effektivisera arbetsprocesser samtidigt som spårbarheten garanteras? Läs mer om våra lösningar

   Sommarkampanj

   Rapporter, budget och konsolidering på webben

 

Enkla flöden med webbaserade rapporter

 1. Anpassade rapporter som presenterar nyckeltal och viktig information för företaget.
 2. Spara tid genom att ta bort manuella budgetprocesser med en helt webbaserad dynamisk och interaktiv budgetlösning.
 3. Analys som ger en solid grund för affärsbeslut baserade på väldokumenterade data
 4. Möjlighet för de mest dedikerade revisorer och/eller största kunder att ta fram egna rapporter och hantera sina egna budgetprocesser.
 5. OneStop Reporting är utformat för att vara ett verktyg som uppfyller de krav och behov ekonomiavdelningen ställer när det gäller rapportering och budgetering. Dessutom täcker OneStop Reporting även andra områden: prognoser, kassaflödesanalys, konsolidering och KPI-rapporter.

 

Rapporter och budget med One Stop Reporting

OneStop Reporting är ett banbrytande IT-programutvecklingsföretag som erbjuder en komplett business intelligence-lösning med rapporterings-, budgeterings-och analysverktyg för företag i alla storlekar och branscher. OneStop Reporting är smidigt integrerat med Vismas ledande ekonomisystem. Det vill säga att oavsett vilka moduler i OneStop Reporting du än befinner dig i har du alltid tillgång till data från ert ekonomisystem.

Med det kompletta, moderna webbgränssnittet får företaget den idealiska business intelligence-plattformen för bättre och snabbare beslutsfattande. På så sätt får ni allt från rapportering, budgetering och analyser till både företag och koncern på ett och samma ställe.

Du börjar med att kartlägga era behov:

 • Behöver du rapporter på koncernnivå?
 • Rapportering för kunder?
 • Vill du slippa manuella processer?

Läs mer om Onestop Reporting >>>

 

Behöver du rådgivning för ditt företag? Söker du inspiration och kunskap om hur du skulle kunna effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Jonas Svensson/Jonas Svensson
Kontakta mig gärna på LinkedIn

 

 

 

Dela nyheten