Integrera Salesbox CRM med Visma.net

Smarta integrationer med Visma.net eller Visma Business: integrera Salesbox CRM, en lösning som kommer att effektivisera arbetsprocesserna för dina säljare och hjälpa de att öka försäljningen.

Med ett nöje vill vi presentera för ditt företag en helhetslösning framtagen av säljare för säljare! En efterfrågad lösning för försäljning, kundhantering och marknad.

Salesbox har designat sitt CRM baserat på två viktiga insikter:

  • Säljare gillar inte administration generellt och CRM specifikt – de ser ofta inte att ett CRM gör dem effektivare
  • Ett stor del av säljarens tid förloras på administration – varav mycket kan automatiseras

Integrera Visma.net eller Visma Business med Salesbox och gör säljarbetet 80-90% mer effektivt

Salesbox CRM: enkelt och komplett lösning för försäljning och kundhantering

“För att göra ert arbete 80-90% mer effektivt är Salesbox CRM paketerat med automatiska arbetsflöden och kommer färdigintegrerat med flera andra molnapplikationer för att skapa en komplett, digital, helhetslösning för försäljning och kundhantering.

Bra data om era leads och affärsmöjligheter ökar chansen till en lyckad affär.  Med Salesbox CRM unika lösningar får ni tillgång till mer information om era leads och kommer inte behöva köpa mejllistor från företagsdatabaser.

Lägg till någon av de 450+ miljoner LinkedIn-medlemmarna eller företagen direkt som leads till Salesbox CRM med Salesbox CRM LinkedIn Lead clipper.

Få Leads och aktiviteter adderade direkt från LinkedIn, er webb, godtycklig webbsida, Mailchimp, Outlook eller en klassisk .CSV fil.”

Kontakta Fredrik Lindblad på LinkedIn, ansvarig försäljning 

Att skaffa relevanta leads och följa upp dessa har aldrig varit så enkelt som nu!

Kolla nedan ”Salesbox på 88 sekunder” och låt oss berätta mer om integrationen till Visma.net eller Visma Business. Kontakta Direktkonsults integrationskonsulter

Andra nyttiga länkar