Systemutveckling och systemstöd

Vi utvecklar system och integrationer mellan system för att förenkla arbetsprocesser. Våra utvecklare har lång erfarenhet och djup kunskap inom integrationer, programmering och utveckling av appar och webbapplikationer.

Systemutveckling förenklar arbetsprocesser

Vi utvecklar system och integrationer mellan system för att förenkla arbetsprocesser. Våra utvecklare har lång erfarenhet och djup kunskap inom integrationer, programmering och utveckling av appar och webbapplikationer.

Systemintegration

Vi löser de behov du har med nya lösningar eller anpassningar av befintliga lösningar för att skapa effektiva och automatiserade processer.

daglig partirapportering till Hav och Vatten

Appar & Webbverktyg

Vi har kompetens och erfarenhet utav utveckling av webbverktyg, webblösningar och mobila appar som alltid anpassas till kundens processer.

SÄLJA underlättar fältsäljarens vardag

Programmering och utveckling av affärssystem

En av våra bästa lösningar är SÄLJA, ett webbverktyg som hjälper säljare att effektivt arbeta med försäljning och orderläggning.

Frågor och svar

Här listas de vanligaste frågorna vi får om systemutveckling & systemstöd. Fick du inte svar på din fråga går det jättebra att kontakta oss.

Vad gör en Visma utvecklare?

En utvecklare som arbetar med Visma Business och Visma.net utvecklar och anpassar affärssystemet efter kundens behov. Det kan antingen vara interna anpassningar i systemet eller kopplingar mot tredje part såsom e-handel, WMS system, CRM system, betallösningar osv. Våra system är väldigt flexibla i standardutförande men ibland kan våra kunder behöva det lilla extra för att verksamheten ska fungera så effektivt som möjligt.

Kan man integrera tredjepartssystem med Visma Business?

Ja. Visma Business är ett av de affärssystem ute på marknaden som är lättast att integrera med tredjepartssystem. Vare sig det handlar om e-handel, WMS system, CRM system, betallösningar, fraktsystem etc. kan vi integrera ditt Visma Business så att du kan hantera din verksamhet i ett och samma system.

Kan man integrera tredjepartssystem med Visma.net?

Ja. Visma.net är ett utmärkt affärssystem att integrera med tredjepartslösningar. Vare sig det handlar om e-handel, WMS system, CRM system, betallösningar, fraktsystem etc. kan vi integrera ditt Visma.net så att du kan hantera din verksamhet i ett och samma system.

Kan jag koppla min e-handel till Visma Business?

Ja. Du kan koppla Visma Business till praktiskt taget vilken e-handelslösning som helst. Direktkonsults utvecklare har kopplat Visma Business till flertalet av de stora e-handelsleverantörerna som Askås, Jetshop, m.fl. Till det, kan du med enkelhet koppla Visma Business till betallösningar såsom Klarna, Nets, Adyen och Swish så att du kan hantera all din online försäljning direkt från affärssystemet.

Kan jag koppla min e-handel till Visma.net?

Ja. Du kan koppla Visma.net till praktiskt taget vilken e-handelslösning som helst. Direktkonsults utvecklare har kopplat Visma.net till flertalet av de stora e-handelsleverantörerna som Askås, Jetshop, m.fl. Till det, kan du med enkelhet koppla Visma.net till betallösningar såsom Klarna, Nets, Adyen och Swish så att du kan hantera all din online försäljning direkt från affärssystemet.

Redo att förenkla ditt affärssystem?