Trainee Visma.net

Trainee Visma.net – besök på mässa i Karlstad

Affärssystem, Om Direktkonsult, visma.net

Ställde ut på mässa för att finna nästa trainee i Visma.net

Direktkonsult deltog på Hotspot som är Karlstads universitets årliga jobbmässa och är en av Sveriges största med över 100 utställare. Vårt mål var att finna nästa unga trainee som vill arbeta med Visma.net. Hotspot grundades av dåvarande Högskolan i Karlstad och första Hotspot arrangerades den 18 februari 1998.

Idag anordnas Hotspot på uppdrag av Karlstads universitet och det är avdelningen Externa relationer som är arrangör. Projektet Hotspot ger studenter möjlighet att under studietiden arbeta med ett verkligt projekt. Varje år rekryteras studenter till en projektgrupp som under ledning av en projektledare från Karlstads universitet planerar och genomför mässan.

Mässan möjliggör nätverkande mellan studenter vid Karlstads universitet och arbetsgivare i hela landet. Alla utställare erbjuder Kau:s studenter någon typ av arbetslivsanknytning. Det kan vara till exempel praktikplats, sommar- och extrajobb, examensarbete eller heltidsanställning efter examen. Mässan är mycket uppskattad av våra studenter och besöks uppskattningsvis av 5 000 – 6 000 studenter varje år.

Visma.net på utbildningen

Informatik på Handelshögskolan vid Karlstads universitet blir även först ut vid ett lärosäte i Sverige att utbilda i det marknadsledande ERP systemet Visma.net vilket ger deras studenter stora fördelar på morgondagens arbetsmarknad. Förhoppningsvis väljer någon eller några av studenterna att komma till oss som trainee i Visma.net på Direktkonsult, antingen i Göteborg eller Stockholm.

Ett traineeprogram är en form av internutbildning som brukar erbjudas några få noggrant utvalda nybakade studenter. Utbildningen är en mix av teori och praktik. Så är det även hos oss på Direktkonsult. Är du intresserad av att lära dig marknadens modernaste affärssystem? Visma.net är byggt för molnet och med bred funktionalitet och flexiblitet är det ett affärssystem för framtiden. Att bli certifierad Visma.net-konsult är en bra start på en framtid som affärssystemkonsult!

Läs mer om vår traineeutbildning 2020 >>>

Dela nyheten